logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS CSM CSU Oradea

Sala Transilvania - 2019-03-23 7:30 PM

LIVE pe Digi Sport

JIFA alături de BC CSU Sibiu, pentru al patrulea sezon consecutiv


 

După ce a fost alături de galben-albaștri trei sezoane consecutive, compania sibiană Jifa își reconfirmă sprijinul pentru BC CSU Sibiu și se implică în creșterea performanțelor echipei noastre și în sezonul 2018/2019.

 

Compania Jifa s-a alăturat marii familii galben-albastre în urmă cu 3 ani și a fost, prin conducerea sa, un partener nelipsit de la principalele evenimente din viața echipei. Conducerea Jifa a fost mereu convinsă că fără sprijin privat, performanța în sport nu poate fi atinsă. Nici sezonul acesta nu a făcut pasul înapoi și și-a reconfirmat spriinul și dragostea pentru culorile galben-albastre.

 

“Se spune că "Poţi face întotdeauna mai mult decât ai crezut", iar an de an echipa CSU Sibiu demostrează acest lucru. Încă de la începutul formării echipei am fost alături de ei și am văzut multă muncă și dăruire, ceea ce a condus la performanţă și succes. Comunitatea sibiană este o comunitate deosebită, care uneşte şi aduce un plus de valoare, reuşind, an de an, să susţină echipa. Cu bucurie și încredere pot afirma că, și în acest an, JIFA va susţine echipa, atât moral, cât și financiar. Mă simt mândru că sunt sibian şi totodată un vultur galben-albastru. Aştept cu nerăbdare fiecare meci și din acest sezon şi sunt convins că nici în acest an, echipa CSU Sibiu nu ne va dezamăgi. Mult succes!" a declarat ing. Vasile Jugărean, Administrator JIFA.

 

”Mă bucur extrem de mult de faptul că, în ultimii ani, nu doar că am crescut ca număr de suporteri abonați sau ca număr de sponsori privați. Cel mai de preț lucru în toți acești ultimi ani a fost că am reușit să punem cărămidă lângă cărămidă alături de partenerii nostri, am reușit să construim treptat și sănătos și am rămas împreună uniți. Sunt mândru că Jifa continuă și în acest sezon să ne sprijine și vreau să îi adresez mulțumirile mele lui Vasi Jugărean pentru tot ceea ce face în sprijinul baschetului sibian”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

                                                                                                                              *****

 

JIFA  este o societate comercială fondată în 2005, cu capital integral privat care și-a propus inca de la început să acționeze în scopul protejării mediului înconjurător. Având ca motto ,,Noi chiar ne dorim o Românie mai curată !”, misiunea JIFA este de a pune la dispoziţia clienţilor săi experienţa şi capacitatea de îndeplinire a cerinţelor acestora, pentru a oferi soluţii adaptate cerinţelor atât prezente, cât şi viitoare. JIFA a dobândit experienţa necesară în colectarea, tratarea, ambalarea şi transportul deşeurilor industriale, depozitarea temporară şi predarea acestora operatorilor autorizaţi în vederea eliminării finale. Deasemenea, o altă parte a activității constă în executarea de lucrări de ecologizare arii contaminate (soluri și hale industriale contaminate), vidanjare, curăţare și ecologizare ansamble industriale contaminate (habe și rezervoare de depozitare substanţe/deşeuri periculoase, separatoare de hidrocarburi, etc).

          De asemenea, in cei peste 10 ani de activitate, JIFA s-a implicat activ, moral, material și financiar, în proiecte derulate atat la nivel local cat si national de către diferite instituții, care își desfășoară activitatea, si nu numai, în domeniul protecției mediului, O.N.G.-uri, instituții școlare din învatamantul preuniversitar din jud. Sibiu.       

          Experiența acumulată în cei peste 10 de activitatea și calitatea serviciilor prestate clienților au condus la poziționarea societății pe un loc semnificativ la nivel național.


25563 vizualizari

CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 BC CSU Sibiu 16/4 36
2 U-Banca Transilvania Cluj 14/6 34
3 CSM CSU Oradea 12/8 32
4 SCMU Craiova 11/9 31
5 SCM Timisoara 9/11 29
6 BCMU FC Arges Pitesti 8/12 28

PARTENERI