logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

Înfrângere în meciul cu Dinamo București


BC CSU Sibiu a fost depășită de Dinamo București, în primul meci al turneului al doilea din Liga Națională de Baschet Masculin, desfășurat la Sibiu, încheiat la scorul de 76-87, în favoarea oaspeților. Miercuri, galben-albaștrii joacă împotriva celor de la SCM U Craiova, echipă care a învins astăzi Piteștiul, la diferență de o posesie, scor 79-77.

 

Baschetbaliștii sibieni au intrat destul de greu în meci și nu au reușit să arate aceeași energie ca în etapa anterioară. Deși erau dornici să facă un meci cât mai bun, apărarea celor de la Dinamo le-a pus mari probleme jucătorilor lui Dan Fleșeriu. Adversarii noștri au avut un joc mult mai așezat, o apărare extrem de agresivă, astfel că au reușit să se impună, până la final la o diferență confortabilă, de 9 puncte.

 

 

”A fost un meci foarte greu, dificil. Dinamo a pus foarte multă presiune pe noi, multe faulturi. Din păcate a fost un rezultat nefericit, dar sperăm ca mâine să fim mult mai concentrați și mai determinați. Ne-a lipsit jocul colectiv în atac iar apărarea a fost slabă, de data aceasta”, a spus Lucas Tohătan. 

 

” Ne-a lipsit agresivitatea, care, din păcate, de data aceasta ne-a oferit-o, cu vârf și îndesat, Dinamo, jucând la limita regulamentului, dar replicând un joc extrem de agresiv cu toți jucătorii. Noi am avut doar sclipiri sau momente în care ne-am apărat bine sau am reușit să revenim în joc, să luăm conducerea în urma unor apărări. Spuneam și cu ocazia altor meciuri că sunt bucuros când reușim să marcăm puncte din apărare, dar astăzi Dinamo a dat mai multe puncte din apărare decât noi, ne-au obligat să facem18 turnoveruri iar în prima repriză au făcut 8 recuperări ofensive. În a doua repriză nu au mai avut aceste recuperări ofensive, dar ne-au pus o presiune extrem de mare iar noi nu am știut să răspundem la ea. Au obținut o victorie meritată iar noi trebuie doar să învățăm din acest gen de meciuri, pentrun că vom mai avea adversari extrem de agresivi și arțăgoși cum sunt cei de la Dinamo. Pentru mâine trebuie să ne recuperăm, în primul rând, să avem energie mai bună, să începem meciul mai bine și să îl continuăm la fel, dar mai ales să reușim să câștigăm sfertul al IV-lea, așa cum am făcut în toate meciurile până acum”, a spus Dan Fleșeriu. 

Din tabăra noastră, cel mai bun jucător a fost Chris Cooper care a încheiat partida în double-double, cu 19 puncte și 10 recuperări și 3 assist-uri, urmat de Kaelin Jackson cu 11 puncte, 4 recuperări și 7 assist-uri, Isaiah Philmore cu 11p, 6rec., Christian Lutele cu 11p, 4rec., Lucas Tohătan cu 10p, 3assist-uri, 1steal, Marquis Addison cu 6p, Anton Rotaru 4p, Rollasn Torok 4 p, 3 rec., 4 assist-uri și Jayce Johnson cu 2p, 3 rec. 

 

În meciul următor al turneului, BC CSU Sibiu va juca în compania celor de la SCM U Craiova, de la ora 19:45, în direct pe DigiSport și Look Tv. 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2020.


556324 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI