logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Înfrângere în meciul cu CSM Oradea


BC CSU Sibiu nu reușește și a treia victorie cu CSM Oradea din actuala stagiune și pierde duelul de astăzi de la Pitești, scor 71-82. Sâmbătă, galben-albaștrii joacă în compania celor de la SCM Timișoara, de la ora 16:00. Partida va fi transmisă LIVE pe FRB TV

 

Elevii lui Dan Fleșeriu au avut un strat de partidă greoi, în care le-a fost greu să își intre în ritm, însă au reușit să recupereze din deficit, tăind elanul adversarilor după câteva reușite de la distanță. Chiar și așa primele 10 minute s-au încheiat în avantaj pentru Oradea, însă BC CSU SIbiu reușea săs e instaleze la conducere până la pauză, după un sfert al doilea pe care și l-au atribuit. Din păcate a fost singura secvență câștigată de baschetbaliștii sibieni care, nu au mai reușit să se mențină în avanjta până la finalul partidei. CSM Oradea a făcut un ultim sfert foarte bun, s-au distanțat pe tabelă,  reușind să câștige pentru prima dată, în acest sezon, în fața echipei noastre. La finalul meciului Xavier Rathan și Dan Fleșeriu au declarat: 

”A fost un meci greu. Au reuișt câteva aruncări bune de la distanță, în urma cărora și-au creat avantajul, dar sunt sigur că ne vom reveni până la meciul de mâine. Suntem încă în plin proces de acomodare unii cu ceilalți și suunt sigur că vom fi tot mai bine. Mă aștept să facem un meci mai bun mâine cu Timișoara, să jucăm ca o echipă și să ne întoarcem cu o victorie”, a declarat Xavier Rathan.

 

”Suntem o echipă nouă, cu jucători noi, și evident meciul de azi a semmănat doar pe alocuri cu meciurile pe care le-am jucat până acum cu Oradea. Din păcate, în sfertul al 4-lea noi nu am mai putut ține ritmul celor de la Oradea care au jucat un joc de pase extraordinar și au reușit să marcheze bine de la 3 puncte. Au avut un procentaj aproape de 50 la sută, ceea ce spune mult despre valoarea lor ca echipă și individuală. Noi am făcut tot ce am putut face astăzi. Nu le pot reproșa jucătorilor mei decât că la finalul sfertului al treilea și începutul sfertului al patrulea am lăsat mai jos agresivitatea în apărare și asta ne-a costat victoria. Am fi putut să rotim poate mai multși poate eram mai fresh pe finalul meciului. Totuși, Oradea este o echipă extraordinară care merită pe deplin calificarea în Final Flour-ul Fiba Europe Cup și care a demonstrat și astăzi de ce a reușit să se califice”, a spus Dan Fleșeriu. 

 

Cel mai bun jucător din tabăra noastră a fost Xavier Rathan care a încheiat cu 28 de puncte, 5 asissts și 2 recuperări, urmat de Kaelin Jackson cu 12p, 5 assisturi și 2 recuperări,  Jayce Johnson 9 puncte, 10 recuperări, Blake Reynolds 8 p, Ronalld Torok cu 5 puncte, 4 recuperări, Marquis Addison 3p, 4 recuperări, Lucas Tohătan 3p, Christopher Cooper 2 puncte și 12 recuperări și Aurelian Gavriloaia 2p.

 

Sâmbătă, de la ora 16:00, BC CSU Sibiu se duelează cu SCM Timișoara, meci care va fi transmis LIVE pe FRB TV. 

 

  


507293 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI