logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS CSM CSU Oradea

Sala Transilvania - 2019-03-23 7:30 PM

LIVE pe Digi Sport

Înfrângere la Oradea


 

BC CSU Sibiu pierde partida din deplasare de la CSM Oradea, scor 78-68 (24-20, 16-17, 20-14, 18-17), în favoarea gazdelor și se întoarce la Sibiu acolo unde vineri, 9 noiembrie, de la ora 17:15 primește vizita celor de la Steaua București. 

 

Baschetbaliștii sibieni au făcut, seara trecută, un joc modest pe terenul campioanei CSM Oradea. Deși în prima parte a  meciului au reușit să țină apoape, spre final, gazdele au reușit să se desprindă pe tabelă. Multe încercări de a marca ale echipei noastre nu au fost valorificate, iar asta ne-a costat. Chiar dacă în sfertul al trecilea, echipa noastră reușea să treacă la conducere, baschetbaliștii sibieni nu au reușit să își mențină avantajul. Oradea a venit rapid cu replica, iar până la finalul celor 40 de minute regulamentare au reușit să își asigure un avantaj consistent pe tabelă.  La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

 

” Am făcut din nou un joc slab cu greșeli grave sub cosul advers. Sigurul lucru pozitiv a fost că mingea a ajuns acolo însă am avut în acea poziție 8 mingi pierdute, ceea ce ne-a costat scump. De asemenea, apărarea nu este destul de agresivă și Oradea a reușit să își facă prea ușor jocul de circulație care îi este caracteristic iar de acolo au venit 5 aruncări în ultima secundă marcate de către ei.

Per total am fost departe de ceea ce ne dorim, atât în atac, cât și în apărare, și încă nu vedem creșterea de calitate a jocului de la un meci la altul. Trebuie să lucrăm din greu și să punem la punct aceste detalii și este o chestiune de timp până o vom face, nimic nu vine așa ușor! Bineînțeles că una din condițiile esențiale este să avem sala în care jucăm la dispoziție și pentru antrenamente!!”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 17p, Chris Cooper și Justas Tamjulis câte 10p, Monyea Pratt 9p,  Isaiah Philmore 7p, Mirel Dragoste 5 p, Wilhelm Brosser și Randal Falker câte 3p, Aurelian Gavriloaia și Lucas Tohătan câte 2p,

 

BC CSU Sibiu se întoarce acasă pentru a primi vizita celor de la CSM Steaua București. Meciul se va disputa vineri, 9 noiembrie 2018, de la ora 17:15. Biletele s-au pus în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2018 și de Consiliul Județean Sibiu.


26009 vizualizari

CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 BC CSU Sibiu 16/4 36
2 U-Banca Transilvania Cluj 14/6 34
3 CSM CSU Oradea 12/8 32
4 SCMU Craiova 11/9 31
5 SCM Timisoara 9/11 29
6 BCMU FC Arges Pitesti 8/12 28

PARTENERI