logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

BT Arena, Cluj Napoca - 2021-03-06 6:25 PM

LIVE pe DigiSport4

Înfrângere cu U BT Cluj Napoca


U-BT Cluj câștigă duelul cu BC CSU Sibiu, scor 90-83, din prima zi a Turneului 6 de la Sibiu, după o partidă extrem de disputată. În meciul care a deschis turneul, FC Argeș Pitești a dispus de Steaua București. Mâine sunt programate două noui partide interesante: FC Argeș Pitești joacă în compania celor de la U-BT Cluj, în timp ce echipa noastră va întâlni Steaua București. 

 

Baschetbaliștii sibieni au intrat bine în meci, încă de la început și, deși partida a fost una echilibrată, au reușit să câștige primele două sferturi ale derby-ului. Sfertul al treilea a aparținut adversarilor care au intrat mult mai motivați în teren, decât în prima secvență. Chiar și așa, BC CSU Sibiu reușea să își crească avantanjul astfel că, în sfertul al treilea, conducea la 9 puncte. Clujul însă a accelerat pe final, a redus deficitul și și-a adjudecat victoria. Derby-ul Ardealului s-a încheiat la scorul de 90-83, în favoarea adversarilor noștri. La finalul partidei, Marquis Addison și Dan Fleșeriu au declarat. 

 

”A fost un meci tare, este o înfrângere dureroasă. Am jucat bine o bună parte din meci. Nu am reușit să încheiem cu victorie acest meci, dar cred că am arătat că putem juca de la egal la egal cu ei și sunt sigur că vom reuși să îi batem în meciurile următoare.Orice înfrângere este dureroasă, însă trebuie să mergem mai departe și să ne pregătim pentru partida de mâine”, a spus Marquis Addison, la finalul meciului cu Clujul.

 

”Nouă ne-a lipsit experiența jucătorilor. Nu am reușit să rotim suficient de mult, am jucat cu cei experimentați și noi iar energia noastră spre final nu a mai fost la nivelul la care să putem câștiga meciul. Îmbucurător este că am reușit să conducem o bună parte de timp, am reușit să revenim după ce ei se instalaseră la conducere cu un avantaj de 8 puncte și chiar să conducel cu 4 puncte, doar că nu am mai avut energia să terminăm meciul. Clujul are o echipă extraordinar de bună, ca în fiecare an, și de data aceasta noi am avut o zi mult mai slabă, la unii jucători care aruncat bine de 3 puncte. Am ratat multe aruncări deschise, pe care în alte meciuri le-am fi marcat. Dacă am fi marcat acelea probabil că, la finalul meciului, am fi avut diferențp destul de mare ca să încheiem în avantaj. Dacă erau și suporterii în sală, sigur ei ne-ar fi dat energia de care aveam nevoie. Aceasta ne lipsește meci de meci, probabil că noi cădem pentru că nu avem suporterii să ne încurajeze(....) Să sperăm că în curând vor putea veni în sală să ne susțină. Din păcate, astăzi, atât am putut și sper ca mâine să găsim energia să avem un meci bun, pentru că sunt convins că va fi un meci greu”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

 

Cel mai bun jucător al BC CSU Sibiu a fost: Marquis Addison 16p, 7 rec., 4 assists, urmat de Kaelin Jackson 15p, Isaiah Philmore 14p, Rolland Torok 12p, 3 rec., Aurelian Gavriloaia 9p, Lucas Tohătan 9p și 4 assists, Christopher Cooper 4p, 5 rec., Kevin Hardy 2 p. și 4 assists,Jayce Johnson 2p. 

Mâine, BC CSU Sibiu se duelează cu Steaua București, echipă care a încasat o înfrângere în prima zi a turneului, în partida cu FC Argeș Pitești. Partida se joacă de la 19:30. Înaintea partidei noastre, U BT Cluj Napoca va juca în compania celor de la FC Argeș Pitești, de la ora 16:30. Ambele meciuri vor fi transmise LIVE pe DigiSport, LookSport și FRB TV. 

 

 


20671 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 BC CSU Sibiu 11/2 24
2 CSO Voluntari 9/4 22
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/4 22
5 SCMU Craiova 9/4 22
5 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 10/0 20
6 CSM CSU Oradea 8/3 19
7 CS Dinamo Bucuresti 6/7 19
7 CS SCM Timisoara 6/5 17
9 CS Municipal Targu Jiu 3/10 16
10 CSA Steaua Bucuresti 5/6 16
11 CS Municipal 2007 Focsani 3/9 15
12 CS Municipal Galati 3/8 14
13 CSM VSKC Miercurea Ciuc 2/10 14
14 ABC Athletic Neptun Constanta 0/12 12

PARTENERI