logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Încheiem turul de campionat cu o partidă în deplasare, la Ploiești


BC CSU Sibiu încheie turul Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2021/2022 cu o partidă pe terenul  celor de la CSM Petrolul Ploiești. Meciul contând pentru etapa a 15-a este programat duminică, 16 ianaurie, de la ora 20:00 în Sala Olimpia din Ploiești.

Echipa noastră traversează cea mai bună perioadă a sezonului în Liga Națională, unde a bifat pentru prima dată trei victorii consecutive. Seria a început la finalul lui 2021 când „galben-albaștrii” au învins pe teren propriu pe CSM VSKC Miercurea Ciuc, după care în noul an au venit succese cu  FC Argeș Pitești în deplasare și cu CSM Focșani acasă.

Moralul elevilor lui Miguel Angel Hoyo este unul bun înaintea partidei de la Ploiești, având în vederea seria bună de victorii și în plus există un ascendent față de CSM Petrolul, echipă pe care BC CSU Sibiu a reușit să o învingă deja în două rânduri în actuala stagiune, în debutul sezonului în primul tur al Cupei României.

CSM Petrolul Ploiești este o echipă nou promovată în LNBM. Sub comanda lui Mihai Popa, prahovenii au obținut 5 victorii și au suferit 9 înfrângeri în campionat. Petrolul are un singur succes în ultimele 5 partide, pe teren propriu cu CSM Târgu Jiu, chiar la primul joc din 2022.

Chiar dacă ne aflăm doar la mijlocul sezonului regulat, partida de la Ploiești este una importantă din prisma clasamentului. BC CSU Sibiu ocupă în acest moment poziția a 6-a, în timp ce gazdele meciului de duminică se află pe 8.

Desfășurarea primei reprize se anunță extrem de importantă în economia partidei. CSM Petrolul Ploiești a pierdut toate meciurile de pe teren propriu când a fost condusă la pauză, la fel cum BC CSU Sibiu a cedat în toate cele patru deplasări în care a fost în dezavantaj la jumătatea meciului. Băieții lui Miguel Angel Hoyo a obținut un singur succes în acest sezon pe teren străin, la Pitești, iar atunci au avut un ecart de 7 lungimi la pauză.

Partida de duminică dintre CSM Petrolul Ploiești și BC CSU Sibiu poate fi urmărită în direct pe canalele Digi Sport și Look Sport, dar și pe FRB TV. 


385966 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI