logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Încep meciurile din PlayOff. CSU joacă luni și miercuri la Cluj


 

CSU Atlassib Sibiu pleacă la Cluj, acolo unde va disputa primele meciuri din PlayOff-ul actualului sezon, în compania celor de la U-BT. Partidele sunt programate să înceapă luni, 18 aprilie, de la 19:30, iar miercuri de la 19:45, în Sala Sporturilor Horia Demian și vor fi LIVE pe DigiSport.

După ce s-a calificat în prima grupă valorică, asigurându-și un loc în PlayOff, încă de la finalul primei faze a campionatului, și după un parcurs bun în faza secundă, elevii lui Dan Fleșeriu întâlnesc în PlayOff echipa din Cluj Napoca, în cadrul unui adevărat derby al Ardealului. Înaintea meciurilor din deplasare sibienii sunt motivați și dornici să facă o figură bună pe terenul celor de la Cluj. Înaintea meciurilor de la începutul săptămânii următoare, căpitanul galben-albaștrilor, Octavian Popa Calotă, dar și antrenorul CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleșeriu, au făcut următoarele declarații:

 

”Cu siguranță vor fi două meciuri dificile, cu sala plină. Știm, cu toții, rivalitățile dintre Sibiu și Cluj. Ne dorim să facem o surpriză, să câștigăm, pe terenul lor. Sperăm să fie niște confruntări frumoase și să ieșim învingători. Suporterii noștri au venit mereu, în număr mare, și avem nevoie de ei și de susținerea lor și acum, chiar dacă jucăm în deplasare. O să îi auzim și ne va prinde bine”, a spus căpitanul CSU Atlassib Sibiu, Octavian Popa Calotă.

”Am ajuns exact unde ne doream și așteptam de multă vreme. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, în compania echipei câștigătoare a Cupei României, probabil, echipa cea mai în formă, la momentul actual. Sperăm să jucăm bine, la fel cum am jucat de fiecare dată, în meciurile pe care le-am disputat cu echipa din Cluj și să ne valorificăm șansa pe care o avem pentru că ne dorim foarte mult să facem în continuare, din ceea ce a fost până acum, surpriza campionatului, să facem mai mult și să arătăm că suntem o forță în campionatul național. Contează avantajul terenului, contează absolut orice detaliu în încleștarea aceasta. Contează spectatorii, contează cine și câtă presiune pune, dar nimic nu este deciziv. Cea mai importantă este forma echipei, în ziua meciului”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

 

După meciurile din deplasare, CSU Atlassib Sibiu va primi vizita celor de la U-BT Cluj Napoca, în Sala Transilvania, luni, 25 aprilie 2016, de la ora 19:45, iar dacă va fi nevoie, meciul al patrulea se va juca miercuri, 27 aprilie 2016. Ambele meciuri sunt programate să fie transmise și LIVE pe DigiSport. Biletele pentru partidele de pe teren propriu se vor pune în vânzare începând de joi, 21 aprilie 2016, la sediul Clubului Sportiv Universitar Sibiu, str. Rennes, nr.2, între orele 9:00-15:00. 

 


1222728 vizualizari

Galerie video



CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI