logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS Corona Brașov

Sala Transilvania - 2024-09-21 1:00 AM

FRB TV

IFM este alături de BC CSU SIBIU, pentru al 6-lea an consecutiv


 

Numărăm anii în care ne-au fost alături și adăugăm un nou sezon cu ifm -companie care a decis să continue să acorde sprijin echipei noastre de seniori și pentru 2023/2024. Într-un sezon în care vom avea de abordat atât competițiile naționale, cât și FIBA EuropeCup, partenerii noștri au decis să continue să își aducă aportul în comunitate, sprijinind performanțele BC CSU SIBIU.

 

 

Înființată în 1969, în Germania, compania care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale la nivel mondial a evoluat an de an și a ajuns una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniu, deservind clienți din 180 de țări. Ca o companie de dimensiuni medii, ifm combină caracterul internațional și forța inovatoare a unui grup de companii în creștere, cu flexibilitatea și proximitatea clienților unei companii mijlocii.

 

”Sunt extrem de bucuros să anunț faptul că ifm va continua să fie alături de BC CSU Sibiu și în acest sezon, consolidând astfel o colaborare de succes. În fiecare an, am avut privilegiul de a fi martorii angajamentului și pasiunii de care dau dovadă jucătorii, antrenorii și suporterii deopotrivă. Prin această susținere, ne dorim să contribuim la dezvoltarea sportului local și să încurajăm valorile pozitive pe care le promovează baschetul. Cu încredere și entuziasm, așteptăm cu nerăbdare un nou sezon plin de realizări și momente memorabile alături de familia galben - albastră!”, a declarat Alex Măgdoiu, Managing Director ifm efector.

 

”Apreciem sprijinul constant al partenerilor noștri de la ifm care acum 6 ani și-au luat angajamentul de a fi alături de baschetul sibian și de echipa de seniori a Clubului nostru. Nu putem decât să le mulțumim pentru că au ales să ne fie alături în continuare și ne bucurăm să avem parteneri constanți lângă noi, companii private care, an de an, au înțeles nevoia implicării în proiectele sportive ale Sibiului”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU SIBIU.

 

Din anul 2015, de când a luat ființă în Sibiu, fabrica ifm a cunoscut o dezvoltare înfloritoare. Astăzi, numără peste 700 de angajați în cadrul ifm efector Romania și ifm prover Romania, care produc senzori de poziție și proces pentru diferite industrii. ifm electronic Romania cu sediul central tot in județul Sibiu, este societatea responsabilă de vânzările ifm în Romania.

Datorită rezultatelor bune din ultimii ani, ifm și-a extins activitatea în Sibiu prin construcția celei de-a doua fabrici. Anul acesta a fost inaugurată o nouă locație care reunește sediul de vânzări cu partea de producție.

Fabrica ifm a obținut în premieră mondială certificarea DGNB (certificare a clădirilor sustenabile) cu medalia de aur, consolidându-și astfel poziția pe piața sibiană și aducând noi locuri de muncă la cele mai bune condiții.

 


213949 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI