logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS Corona Brașov

Sala Transilvania - 2024-09-21 1:00 AM

FRB TV

ifm continuă alături de BC CSU Sibiu


 

ifm continuă, pentru al 7-lea sezon consecutiv, parteneriatul cu echipa de baschet a Sibiului. Colaborarea consolidează sprijinul pe care echipa noastră de baschet îl primește din partea companiilor private și oferă un exemplu de sinergie între sport și sectorul economic.

 

2017 avea să marcheze un nou parteneriat între baschetul sibian de performanță și ifm, companie care, încă de atunci, și-a manifestat toată deschiderea pentru a fi parte din familia galben-albastră. De-a lungul anilor, parteneriatul s-a dezvoltat într-o singură direcție, având obiectivul de performanță pentru ambele părți. ifm a fost alături de noi, susținându-ne aspirațiile și contribuind la succesul nostru  și împreună am reușit să aducem bucuria baschetului în inimile fanilor și să promovăm valorile sportive în comunitatea noastră.

 

„Cred că marele câștig al acestui parteneriat este încrederea și prietenia pe care le-am dezvoltat împreună, iar faptul că ifm continuă să ne fie alături este încă o dovadă a faptului că sprijinul constant este cheia pentru atingerea performanței. Mulțumim ifm pentru încrederea și suportul neclintit”, a spus Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

 

„Suntem mândri să continuăm acest parteneriat de succes cu BC CSU Sibiu. Fiecare meci jucat acasă, în fața unui public incredibil, ne reamintește de ce ne-am alăturat acestei echipe. Suntem dedicați să susținem echipa nu doar financiar, ci și prin încurajarea unei culturi a excelenței și a prieteniei. Le urăm mult succes în noul sezon și sperăm să ne bucurăm de cât mai multe victorii împreună” a declarat Alex Măgdoiu, managing director ifm.

 

Înființată în 1969, în Germania, compania care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale la nivel mondial a evoluat an de an și a ajuns una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniu, deservind clienți din 180 de țări. Ca o companie de dimensiuni medii, ifm combină caracterul internațional și forța inovatoare a unui grup de companii în creștere, cu flexibilitatea și proximitatea clienților unei companii mijlocii.

 

Prezentă în România cu trei societăți comerciale – una de vânzări (ifm electronic) și două de producție (ifm efector din 2015 și ifm prover din 2017) -, investitorul german ifm a inaugurat anul trecut a doua fabrică în Zona Industrială Vest a Sibiului. Noua locație este o clădire sustenabilă, fiind prima de pe continentul european care primește certificarea la acest nivel. Odată cu noua fabrică, compania de vânzări s-a mutat și ea alături de fabrica de producție. „Dorim o dezvoltare pe termen lung și o creștere puternică a numărului de angajați în următorii 10 ani. Practic, în Sibiu ifm rămâne cu cele trei SRL-uri în două locații – ambele în Zona Industrială Vest a Sibiului, în zona Aeroportului”, a precizat Alex Magdoiu.


49026 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI