logo-csu
Urmatorul meci
CSA Steaua VS BC CSU Sibiu

Sala Mihai Viteazu - 2020-03-13 7:45 PM

LIVE pe DigiSport

IFM continuă alături de BC CSU Sibiu


 

În ciuda situației complicate din ultimele luni, care a marcat întreaga societate, compania IFM continuă să sprijine drumul spre marea performanță a BC CSU Sibiu. Pentru al 4-lea an consecutiv IFM își reafirmă susținerea față de cea mai frumoasă familie a sportului sibian.

 

 

Ultimele luni au fost extrem de complicate pentru toate domeniile de activitate, iar sportul nu a făcut excepție. Provocările însă le trecem mai ușor în familie, iar IFM ne demonstrează, pentru al 4-lea sezon, că este un susținător înflăcărat al sportului de performanță sibian.

 

Pentru #ifmily, asa cum ne place nouă să numim familia ifm Sibiu, obiectivele principale ale acestui an plin de provocari, au fost stabilitatea si siguranta. Ne-am dorit foarte mult sa pastram parteneriatele, indiferent de conditiile dificile pe care le parcurgem toți. Pentru ifm, acum mai mult decât oricând – close to you – înseamnă aproape de angajați, de parteneri, de client și furnizori, de tot ce înseamnă comunitate și umanitate, indiferent de provocări! Echipei de baschet care ne-a cucerit déjà sufletele, îi dorim mult succes în noul sezon și alături de toți ceilalti suporteri înfocați strigăm #eusuntCSU“, a declarat Alex Măgdoiu, managing director IFM Efector.

 

”Mulțumim celor de la IFM pentru efortul de a ne rămâne aproape, pentru modul în care i-am simțit alături, în toți acești ani. Suntem mândri că ne putem baza, în continuare, pe membrii familiei galben-albastre, mai ales în aceste vremuri complicate. Performanța poate fi atinsă indiferent de împrejurări, iar BC CSU Sibiu va continua să țintească sus în competițiile în care participă, pentru a contribui la creșterea prestigiului familiei galben-albastre”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

ifm este o companie de familie, înființată în 1969, în Germania, care produce senzori și echipamente pentru automatizări industriale. Compania a evoluat an de an și a ajuns una dintre cele mai mari companii la nivelmondial din domeniu, deservind clienți din 95 de țări. În România, ifm a prins viață în 2006, cu sediul central în Sibiu– Divizia de Vanzari, iar din 2015 a fost deschisă prima fabrică de producție ifm în Romania – Zona Industrială Vest Sibiu.

 


1168 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 U-Banca Transilvania Cluj 15/3 33
2 CSM CSU Oradea 15/3 33
3 BC CSU Sibiu 12/7 31
4 CS Dinamo Bucuresti 7/11 25
5 Steaua Bucuresti 7/10 24
6 SCM Timisoara 5/13 23

PARTENERI