logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Hultafors UMI Sibiu continuă parteneriatul cu BC CSU Sibiu


Hultafors UMI Sibiu continuă parteneriatul cu BC CSU Sibiu, pentru al 5- lea an consecutiv, apreciind performanțele echipei de baschet a Sibiului din ultimii ani.

 

” Suntem bucurosi să continuam sa fim alaturi de sportul sibian. Credem in aceasta echipa si suntem alaturi de ea in fiecare zi. Sezonul trecut echipa ne-a aratat ca doar uniti putem ajunge in topul baschetului romanesc. Cu totii ne dorim ca si in acest sezon sa fim cel putin la acelasi nivel. Hai CSU”, a declarat Alun Achim, director general Hultafors UMI Sibiu.

 

“I-am simțit și avut aproape pe partenerii noștri de la Hultafors de-a lungul anilor și ne bucurăm că au crezut mereu în noi, în familia galben-albastră și au împărtășit mereu aceleași principii. Le mulțumim pentru că ne sunt aproape și sperăm să avem un nou an plin de reușite împreună ” a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Prezentare Hultafors UMI Sibiu

 

Hultafors este o firmă suedeză specializată în producerea instrumentelor de măsură și a sculelor de mână utilizate cu precădere în domeniul construcțiilor. Ea ofera clientilor nu doar metri plianți de lemn, produs cu care au iesit pe piata in urma cu 140 de ani, ci o gama mult mai variata de produse.

 

Grupul Hultafors este prezent în România de peste 20 de ani ca firma producătoare de metri plianți de lemn, plastic si aluminiu, rulete și fierăstraie de mână profesionale, creioane si echere precum și multe alte instrumente de măsură și trasat. Portofoliul de produse este in continua extindere astfel incat in fiecare an noi produse vor ajunge la clienti. Si asta nu poate decat sa ne bucure pentru ca astfel cladim un viitor mai stabil si mai bun pentru cei apropiati noua.

 

 


108950 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI