logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

HULTAFORS continuă alături de BC CSU Sibiu


 

 

Pentru al doilea sezon consecutiv, Hultafors UMI Sibiu, companie cu acționariat suedez, producătoare de instrumente de măsurare și trasare, continuă să sprijine echipa de seniori a clubului nostru.

 

 

Din dorința de a-și aduce aportul în comunitatea în care se dezvoltă, managementul companiei a decis să continue și să dezvolte acest parteneriat.

 

 

”Vrem să continuăm să sprijinim sportul sibian pentru că suntem sibieni, iubim sportul, avem încredere în echipă, dar mai ales pentru că suntem adevărați suporteri și trăim intens fiecare moment al echipei. Situația actuală nu ne-a pus la îndoială nici măcar o clipă decizia, suntem și vom fi mereu alături de toți cei care gândesc la fel ca noi și care cred cu adevărat în CSU Sibiu, și, la fel ca ceilalți, și EU SUNT CSU!” a declarat Alun Achim, director general Hultafors UMI Sibiu.

 

 

“ Fiecare nou parteneriat ne ajută să creștem performanțele echipei de seniori, iar fiecare continuare de colaborare reprezintă o confirmare a faptului că suntem un brand puternic și o echipă iubită de Sibiu și de sibieni. Ne bucurăm că managementul companiei a decis, chiar și în condițiile actuale economice, să continue alături de noi. Suntem mândri să îi avem alături pe cei de la Hultafors UMI Sibiu și în acest sezon”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Hultafors este o firmă suedeză lider pe plan internațional în producerea instrumentelor de măsură și a sculelor de mână utilizate cu precădere în domeniul construcțiilor. Fondata în urmă cu peste 130 de ani aceasta a inovat metrul pliant de lemn, un atu al firmei de-a lungul anilor, segmentul acestora fiind și în zilele noastre unul foarte important si cu pondere în gama de produse oferită pe piață.

 

Hultafors UMI Sibiu este prezentă de peste 20 de ani în România ca producătoare de metri plianți de lemn, plastic și aluminiu, rulete și fierăstraie de mână profesionale, precum și multe alte instrumente de măsură și trasat. Produsele companiei se adresează atât firmelor de construcții și distribuitorilor, cât și profesioniștilor în domeniu care doresc produse de calitate.


593448 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI