logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Horațiu Floca: ”Familia noastră e mai frumoasă și mai unită! Vă doresc un Paște Fericit!”


Foto: Silvana Armat

 

Dragă suporter,

Povestea 2015/2016 s-a încheiat pentru echipa noastră de suflet. Mai devreme decât visam noi, dar mai târziu decât și-ar fi imaginat mulți la începutul ei. Ceea ce am reușit în acest sezon a fost extraordinar și știu că împreună vom reuși lucruri și mai bune de acum încolo. E drept, momentul ăsta doare incredibil. E un amalgam de tristețe, furie și durere. Dar nu ne oprim aici. S-a terminat, am plâns și mergem mai departe! Sezonul acesta echipa ne-a purtat pe aripi și ne-a dat speranțe că putem zbura. Ne-a dovedit că indiferent cât e de greu, niciodată nu ne vom da bătuți. Ne-a învățat că marile satisfacții se nasc din jocul imaginației. Ne-am imaginat că vom reuși și am reușit. Ne-am recâștigat unii pe alții!

Sezonul acesta a fost unul dintre cele mai grele, dar și mai frumoase, din ultimii mei 13 ani, de când am ales să fiu parte din această frumoasă familie. Căci da, despre familie a fost întotdeauna vorba. Iar cine a renunțat la ea vreun moment, fiți siguri că a păstrat-o în suflet, pentru că CSU nu se uită niciodată! Și îi mulțumesc lui Laurențiu Buduleci pentru că mi-a fost aproape, sezonul acesta, mai mult mult decât oricând. Familia noastră e mai frumoasă și mai unită și datorită lui.

Anul acesta am simțit că nu suntem singuri, am simțit că suntem mulți. Fără voi, suporterii  CSU, baschetul sibian nu ar avea nici un sens. Fără dragostea voastră, CSU Sibiu n-ar fi putut avea aceeași istorie de peste 40 de ani. Nu ne luăm rămas bun de la voi, căci ne vom reîntâlni curând, prieteni. Vreau să vă mulțumesc pentru suportul vostru, pentru  ne sunteți alături, în cel mai frumos mod posibil. Anul acesta Sibiul, prin voi, a dat o lecție de viață multora din baschetul românesc, despre ce înseamnă să iubești o echipă, să o susții și să fii alături de ea, indiferent de circumstanțe. E clar că nu putem continua decât împreună- conducere, antrenori, jucatori și suporteri- uniți de aceleași dorințe și dragoste față culorile galben-albastru. Atâta timp cât vom rămâne uniți, sunt sigur că vom fi invincibili.

Cred cu tărie că renumele de <<oraș al baschetului>>, pe care Sibiul a reușit să și-l câștige, se datorează și implicării fiecăruia dintre voi, fiecărui suflet care respiră baschet. Poate sună ciudat, dar mii de oameni respiră baschet la Sibiu. Exact așa cum ați scris voi în tribună, atunci când ați purtat numele companiilor sibiene pe brațe, dorind să îi sensibilizați să vină alături de noi toți.

Vreau să le mulțumesc celor care sunt deja aproape de noi. Sunt cei fără de care, niciun gram din pasiunea noastră nu ar putea da roade. Sunt câteva companii care au înțeles că fără sport, nicio comunitate nu poate progresa. Sunt oameni ce conduc aceste companii și știu că performanța în sport trebuie susținută. Sunt companii care, indiferent cât de greu le-a fost, baschetul nu a fost dat la o parte. E și cazul companiei Atlassib. Situația financiară a companiei însă i-a făcut pe cei care o administrează să pună punct, cel puțin pentru moment, colaborării cu CSU Sibiu. E un moment greu să te desparți de un membru al familiei după mai bine de 15 ani. Dar de la voi, dragi suporteri, am învățat un lucru mult mai important- să nu cedăm! Așadar, nu cedăm și ne încăpățânăm să nu predăm armele. Știu că împreună putem să îi facem pe și mai  mulți să iubească aceste două culori: galben și albastru!

Și nu uitați, greutățile de unesc și ne fac mai puternici!

Să ne revedem cu bine!

Paște fericit alături de cei dragi!

Horațiu Floca,

Director CSU Sibiu

 

 

 

 


1222730 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI