logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

Greiner- noul partener al BC CSU Sibiu


 

Compania Greiner- lider mondial în soluții de plastic și spumă- este noul partener al echipei de seniori BC CSU Sibiu! Din dorința de a se implica activ în comunitatea sibiană, partenerii de la Greiner au decis să vină alături de echipa sibiană de baschet.

 

Greiner Packaging, membra a Group-ului  Greiner AG, Group care operează în trei divizii principale: Greiner Bio-One, Greiner Packaging și NEVEON, acoperind o gamă variată de sectoare industriale, inclusiv ambalaje, mobilier, sport și industria auto. Portofoliul lor cuprinde soluții inovatoare pentru diverse industrii, inclusiv produse de înaltă tehnologie pentru domeniul medical și farmaceutic.

” La Greiner, respectam fiecare angajat in parte. Punem accent pe  diversitate, egalitate si incluziune, trei piloni importanti pentru un success garantat atat in interiorul cat si in afara organizatiei”, au declarat reprezentanții Greiner.

BC CSU Sibiu crede cu tărie în beneficiile acestei colaborări menite să promoveze excelența și să inspire generațiile viitoare.

”Suntem mândri că o nouă companie care se dezvoltă de ani buni în Sibiu a decis să se alăture echipei noastre și suntem bucuroși să îi avem aproape din dorința de a crește și mai mult performanțele sportive. Le mulțumim celor care au făcut posibil acest parteneriat și sperăm să fie doar începutul unei colaborări de lungă durată, benefică ambelor părți, a declarat Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

Subsidiara producătoare de ambalaje a grupului Greiner este prezentă în Sibiu pe plaforma industrială est încă din 1998 și este de aproape 20 ani liderul pieței românești de ambalaje din masă plastică destinate industriei alimentare.


70943 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI