logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Green Hill Sibiu, un nou partener al BC CSU Sibiu


Echipa de seniori a Clubului nostru primește un nou partener în familie galben-albastră. Green Hill Sibiu, companie ce dezvoltă un cartier rezidențial în oraș, se alătură grupului de companii private care sprjină performanțele BC CSU Sibiu.

 

”Alături de echipa de baschet a Sibiului au venit mereu companii care au crezut în proiectul nostru și au înțeles nevoia de a sprijini performanța. Mulțumim celor de la Green Hill Sibiu și le dorim bun venit în familia galben-albastră!, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

"Suntem bucuroși să facem încă un pas important în sprijinirea sportului sibian. Promovând un stil de viață verde și construind un cartier rezidențial bazat pe "verde", ne dorim să fim alături și să ajutăm performanța sportivă în Sibiu. Le urăm mult succes jucătorilor și staff-ului BC CSU Sibiu în a oferi cât mai multe momente și emoții frumoase fanilor în acest sezon!" - Dragoș Bicher, reprezentant departament marketing Green Hill Sibiu.



Despre Green Hill Sibiu:
Un proiect rezidențial amplasat în zona Sibiu Vest - strada privată Afinelor (cartierul Turnișor) a luat naștere în anul 2021 din dorința unor investitori olandezi de a crea o experiență urbană diferită în orașul Sibiu. Bazat pe spații verzi, construcții de calitate superioară și oferind o priveliște superbă asupra Sibiului, Green Hill Sibiu a pornit de la început de la ideea de "FOR BETTER LIVING". Cartierul rezidențial cuprinde 7 blocuri din care 3 sunt construite, multe spații verzi, o zonă fitness, un loc de joacă și în curând o zonă barbeque. Strada Afinelor, căminul Green Hill Sibiu, este o stradă privată cu acces prin barieră. Blocurile sunt echipate cu parcări subterane, boxe de depozitare pentru fiecare apartament, au 4 etaje cu apartamente de două și trei camere și un etaj retras unde se regăsesc penthouse-urile. Mai multe detalii se pot găsi pe website-ul: https://greenhillsibiu.ro/csusibiu/

 


39782 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI