logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CS Dinamo Bucuresti

Sala Transilvania - 2024-05-07 7:00 PM

FRB TV

Fii suporter vaccinat, iar pe 31 mai, ne vedem la Sala Transilvania!


BC CSU Sibiu susține campania de vaccinare și îndeamnă suporterii să ia în considerare ideea vaccinării, convinși fiind că doar aceasta poate fi calea spre normalitatea dinaintea pandemiei. Clubul nostru a transmis solicitarea de organizare a evenimentelor pilot cu spectatori în sală, atât autorităților locale, cât și celor naționale de mai multe zile, și avem asigurări că în 31 mai la Sala Transilvania, suporterii sibieni vor putea fi alături de echipă. Condițiile de acces vor fi anunțate îndată ce vom avea forma finală a răspunsului autorităților de la București. 

 

 

Sportivii echipei noastre s-au vaccinat și îndeamnă pe toată lumea să o facă, pentru a reveni cât mai curând la normalitatea dinaintea pandemiei. Și pentru că normalitate, pentru CSU, înseamnă să jucăm alături de suporterii noștri, Clubul nostru a transmis, încă de acum o săptămână, autorităților locale solicitarea în acest sens. Ne bazăm pe sprijinul acestora iar, în momentul în care a apărut procedura de avizare, care implica transmiterea unei solicitări în vederea organziării de evenimente pilot către Ministerul Tineretului și Sportului, CSU Sibiu a transmis această solicitare către minister. 

 

”Am solicitat la mijlocul acestei săptămâni, printr-o adresă, organizarea unui eveniment pilot în zilele în care echipa noastră va juca meciurile din PlayOff. Pentru că procedura implică mai multe demersuri, având discuții cu reprezentanții ministerului, am decis împreună să țintim, ca și date, meciurile de pe teren propriu pe care ar trebui să le jucăm în semifinale-31 mai și 2 iunie. Avem speranțe că, după ce vom transmite și alte informații solicitate în completarea cererii, de către reprezentanții Ministerului, vom reuși să avem primul meci cu spectatori în 31 mai.”, a spus Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

 

Îndată ce procedura va fi avizată vom anunța condițiile prin care se va putea face accesul, precum și numărul maxim admis de suporteri care vor putea lua parte la meciuri. 

Tragem speranțe că îndemnurile noastre la vaccinare nu vor rămâne fără răspuns și vă sfătuim pe câte mai mulți să o faceți, pentru că doar așa, vom putea fi, cu toții, împreună, cât mai curând!

 


507961 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI