logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

FIBA Europe Cup: BC CSU Sibiu joacă astăzi la Istambul


 

 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 17:00, ultima partidă din FIBA Europe Cup, în deplasare la Bahcesehir Collage. După înfrângerea la limită din meciul tur, disputat la Sibiu, elevii lui Dan Fleșeriu speră să facă o figură bună în partida din această după amiază. Partida va fi transmisă live pe canalul de  youtube al FIBA.

 

 

 

Baschetbaliștii sibieni au efectuat deplasarea la Istanbul cu mult optimism și speră să facă un meci bun împotriva celor de la Bahcesehir. În meciul de pe teren propriu, echipei noastre le-a mai lipsit o posesie pentru a schimba soarta meciului, turcii impunându-se atunci la scorul de 83-81. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

 

” Un meci care, poate părea fără miză pentru noi, dar cu miză pentru echipa din Turcia care țintește primul loc în grupă. În cazul victoriei vor reuși să îl obțină și probabil vor avea adversari mai ușori în următoarele meciuri din faza a doua a competiției. Pentru noi este un meci care ne mai poate închega puțin și ne ajută în pregătire pentru meciurile din campionat care vor mai veni. De asemenea, este o ocazie pentru noi pentru a folosi mai mult jucătorii care au evoluat minute puține, să joace mai mult și să sperăm că vor da un randament bun. E un meci în care putem exersa lucruri noi în apărare și putem să mai învățăm ceva, evident. Sperăm să facem un meci bun și evident, dacă vom putea să obținem și victoria, nu vom ezita să facem totul pentru a o obține”, a spus Dan Fleșeriu, antreonorul BC CSU Sibiu

 

După meciul din Turcia, BC CSU Sibiu revine la Sibiu și va juca pe teren propriu, în 4 decembrie 2019, meciul din etapa a VIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu SCM U Craiova. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare vineri, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete.

 

 Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019.


724717 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI