logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

FIBA Europe Cup: BC CSU Sibiu joacă astăzi cu Balkan Botevgrad


 

 

BC CSU Sibiu își începe seria meciurilor din sezonul regulat al FIBA Europe Cup astăzi, la ora 14:00, ora României, cu meciul împotriva echipei bulgare Balkan Botevgrad. Partida poate fi urmărită LIVE pe contul de youtube al FIBA.

 

Partidele oficiale din cadrul grupei D, ale FIBA Europe Cup, gâzduită la Istanbul, încep astăzi, iar echipa noastră joacă primul meci cu echipa din Bulgaria. Adversarii noștri de astăzi s-au înscris în FIBA Europe Cup, după ce au pierdut calificarea mai departe în celaaltă competiției europeană- Basketball Champions League.  Echipa noastră are întregul lot valid, iar băieții au trecut cu bine și testarea dinaintea meciurilor oficiale. Iată ce au declarat Isaiah Philmore și Dan Fleșeriu, înaintea meciului de astăzi:

 

” Va fi important să facem o apărare bună, să jucăm ca o echipă. Știm că cei de la Balkan Botevgrad sunt o echipă foarte bună și noi va trebui să facem totul pentru o victorie împotriva lor”, a spus Isaiah Philmore.

 

”Este o șansă imensaă pentu noi să arătăm că putem juca bine și în FIBA Europe Cup. Am câștigat foarte puține meciuri până acum, dar fiind un singur meci cu fiecare echipă, pentru toată lumea este o șansă bună dacă reușim să fim în fomă în ziua meciului și putem câștiga cu oricare dintre echipele din grupă. Avem puțin timp de la terminarea turneului din Liga Națională, doar 4 zile, iar primul meci, cu Balkan, va fi extrem de important și ne poate deschide calificarea. Băieții sunt dornici să înceapă, încă sunt puțin obosiți după drum, dar nu cred că avem dezavantaj față de celelalte echipe. Toată lumea a jucat acum 3, 4 sau 5 zile, așa că va depinde doar de forma de zi. Cred că am avut parte de o tragere la sorți favorabilă, nu este un favorit în grupă-poate pechipa gazdă și Oradea pentru că au mult mai multă experiență internațională, dar vom face absolut tot ce putem să câștigăm”, a declarat Dan Fleșeriu.

 

Partida de astăzi se joacă la ora 14:00, ora României și va fi transmisă LIVE aici: https://youtu.be/NrxHxz6wJa0

 

 


549752 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI