logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

FIBA Europe Cup: BC CSU Sibiu-Bahcesehir College se joacă astăzi


 

 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, o nouă partidă în cadrul sezonului regulat al FIBA Europe Cup, pe teren propriu, cu Bahcesehir College. Meciul începe la ora 19:00, iar ultimele bilete disponibile se pot achiziționa de la casieria Sălii Transilvania, începând cu ora 18:00.

 

O nouă etapă a aventurii europene se va consuma asăzi, la Sala Transilvania. BC CSU Sibiu va da piept cu puternica echipă din liga turcă, Bahcesehir College. Oaspeții din această seară au un parcurs bun până la acest moment în FIBA Europe Cup, cu o victorie și o înfrângere, în timp ce echipa noastră caută să facă prima victorie, în această seară, în fața propriilor suporteri.

 

”Urmează o partidă care vine după multe meciuri grele încheiate cu înfrângeri și sperăm să fim într-o situație mult mai bună. În continuare avem probleme cu doi dintre jucători care nu vor evolua din cauza accidentărilor. Mai mult decât atât, mai avem trei jucători care sunt doar pe jumătate recuperați. Cu toate acestea, este evident că vom încerca să facem tot ce se poate, în aceste condiții, pentru a obșine, totuși, prima victorie în Cupele Europene, în Sala Transilvania”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

 

Partida începe la ora 19:00 și va fi transmisă atât pe DigiSport, cât și pe canalul de youtube al FIBA Europe Cup. Noi vom deschide porțile Fan Zone-ului ”Sibiu - Casa Baschetului” începând cu ora 18:00, atunci când se vor pune în vânzare și ultimele bilete disponibile, o parte dintre acestea fiind donate de către abonații noștri, care nu pot ajunge la meciul cu turcii, campaniei ”Marcăm cu Inima”. Alături de partenerii noștri – Casa Pariurilor, FiFi Land, Decathlon și Cine Gold – v-am pregătit o mulțime de activări și concursuri cu premii, dorind să vă oferim o seară cât mai frumoasă în familia galben-albastră.

 

Înainte de startul meciului de baschet dintre BC CSU Sibiu și Bahcesehir, contând pentru Grupa D a FIBA Europe Cup, noi dăm startul distracției în foaierul Sălii Transilvania. Încă de la intrare, partenerii de la Cine Gold vă vor oferi pop-corn gratuit. FiFi Land readuce distracția pentru copii, amenajând zona de joacă pentru cei mai mici fanii ai lui CSU. Voluntarii noștri #YelloWings vor fi acolo și vor ajuta în zona de facepainting, dar și la insula Naturo Juice.

 

Casa Pariurilor s-a pregătit pentru acest sezon cu noi modele de eșarfe și tricouri Sibiu Basketball. Acestea vor fi oferite primilor suporteri, îmbrăcați în galben, care vor ajunge la sală. Totodată, la ”Sparge CASA în 30 de secunde” potul a crescut la 1100 lei! Menținem premiul de consolare – un maiou original ANDU, semnat de jucătorul favorit – așa că fiți pregătiți pentru a comenta la postarea programată pe pagina de Facebook. Un câștigător va coborî pe parchet la pauza mare pentru a încerca să marcheze în 30 de secunde la libere, 3 puncte și de la centrul terenului.

 

La început de meci, titularii trimiși pe teren de Dan Fleșeriu vor marca ”Momentul Decathlon” aruncând în tribune 5 mingi semnate de întreaga echipă.

 

Pauzele vor fi animate de spectaculoasa trupă de animatori Knights of Transylvania Cheerleaders, dar și de micuții noștri de la CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance.

 

Cei care vor cumpăra sucul CSU Sibiu by Naturo Juice și își vor face o poză din sală, tăguindu-ne partenerii, vor putea participa pe Instagram la un concurs cu  premii! Nu ratați nici desertul raw vegan ”Eagle Energy Bar” pentru a avea forță să cântați alături de galerie!

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2019.

 


736576 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI