logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-18 7:45 PM

Digi Sport, Prima Sport, FRB TV

Fan-zone-ul “Sibiu – Casa BaschetuluI” va fi deschis la meciul cu U BT!


Ne dorim ca experiența fanilor noștri să fie una completă alături de BC CSU Sibiu. Tocmai de aceea, ne-am gândit să vă chemăm la sală mai devreme, înaintea fiecărui joc de pe teren propriu, pregătindu-vă surprize din partea noastră și a partenerilor noștri. Fane Zone-ul ”Sibiu – Casa Baschetului” reprezintă un prim proiect în acest sens, având suportul prietenilor noștri de la Casa Pariurilor.

Așdadar, vineri, 16 noiembrie, vă așteptăm la Sala Transilvania de la ora 17:00, pe holul de la intrarea principală, având posibilitatea ca până la primul fluier să beneficiați de:

  • o ședință gratuită de face painting în galben și albastru,
  • baloane clappers,
  • pancarte cu ”Sibiu – Casa Baschetului” pe spatele cărora vă invităm să scrieți mesaje de încurajare pentru echipă, cu markerele pe care vi le vom pune la dispoziție. Vă rugăm să postați pe social media (Facebook sau Instagram) o fotografie cu pancarta voastră, adăugând în descriere hashtagul #sibiucasabaschetului, iar cele mai originale 5 mesaje vor fi premiate de BC CSU Sibiu și Casa Pariurilor cu noul model de eșarfă „HAI CSU!”
  • programe de meci realizate de ”Asociația al 6-lea Jucător”

Totodată, vom mai avea două concursuri pentru fani:

  • Selfie cu Zeppelinul ”Sibiu – Casa Baschetului” care va zbura în Sala Transilvania înainte de meci și în pauze. Postați poza (atenție la setările contului – fotografia trebuie să fie publică, nu vizibilă doar pentru prietenii voștri) și folosiți hashtagul #sibiucasabaschetului. Vom alege 5 câștigători și îi vom premia cu câte o eșarfă ”HAI CSU!”.
  • ”Shoot & Win by Casa Pariurilor” - Un concurs de aruncat libere legat la ochi pentru cinci suporteri norocoși, cu vârsta de peste 18 ani. Ei vor participa la această întrecere în pauza mare a meciului, iar premiul pentru cel care va marca primul va fi un tricou ANDU, semnat de jucătorul preferat. Toți vor primi de asemenea câte o eșarfă.

Vă așteptăm vineri alături de noi, pregătiți pentru ”Derby-ul Ardealului”! Toți pentru unul, 1 pentru toți!


834683 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI