logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

După 20 de ani, Sibiul trăiește Finala în galben și albastru!


 

În august 2018, BC CSU Sibiu deschidea Festivalul Medieval, avându-i pe toți jucătorii îmbrăcați în ”mușchetari”. Pe moment a părut o acțiune amuzantă, de imagine, dar astăzi ne putem da seama că în acea seară baschetul sibian a început să rescrie într-un stil propriu romanul ”După 20 de ani” al lui Alexandre Dumas.  Nu a fost vorba de săbii, pelerine sau de pălării ci de acea stare de spirit aparte, cu dor de 1999. De-a lungul sezonului nu doar lotul s-a legat, ci și valorile care au ținut mereu CSU la loc de cinste în Sibiu și speranța vie. ”Toți pentru unul, 1 pentru toți” a devenit dintr-o lozincă un ”mod de lucru” iar unitatea dintre club, oraș și fani ne-a readus, după 20 de ani, în frumoasa și onoranta postură de a juca din nou cu trofeul pe masă! Suntem în Finală și ne dorim ca suporterii noștri cu inimi galben-albastre să se bucure de ea!
 

Baschetul va fi la înălțime, cele două echipe făcând o propagandă fantastică Ligii Naționale în toate meciurile jucate în acest sezon, din campionat sau în Finala Cupei României. Suntem siguri că de meciurile care vor avea loc la Sibiu și Oradea se vor bucura atât fanii celor două echipe cât și suporterii neutri din toată țara, care iubesc baschetul! Prin urmare, facem un apel la Fair-Play și prietenie – la sală, dar și în mediul online - întrucât, indiferent de tensiunile din trecut, trebuie să înțelegem momentul extraordinar în care ne aflăm, munca jucătorilor celor două echipe și implicarea antrenorilor, managementului și a partenerilor de-a lungul întregului sezon, din dorința de a produce un moment de bucurie și mândrie pentru suporteri! Cea mai bună echipă va învinge pe teren la capătul acestei finale, dar ambele merită aplauze și respect de la primul meci și până la cel din urmă.

 

Fiind un moment festiv, BC CSU Sibiu a pregătit mai multe surprize pentru suporterii care vor călca pragul Sălii Transilvania la meciurile 1 și 2, din 27 și 29 mai:

Frumoasa sibiancă ARIAS va mixa pentru Kevin Hardy & Co. și fanii CSU! Dacă nu i-ați ascultat muzica la Untold sau Neversea, în Liquid sau în Cotton, atunci aveți șansa de a o face acum, ARIAS pregătind mai multe piese îndrăgite atât de jucători cât și de suporteri! Până la meci aveți posibilitatea de a-i da LIKE și Follow pe Instagram, Soundcloud, Youtube și Facebook!

Vrem să fim la înălțime! Așa că îi aducem alături de noi pe artiștii trupei ”Pe Picioroange” (www.pepicioroange.ro), Carmen Stroia și Liviu Bledea, reveniți după un lung turneu în Statele Unite. Cu siguranță toți copiii vor fi încântați să îi cunoască și să se fotografieze alături de ei în Fan-Zone-ul  „Sibiu – Casa BaschetuluI”!

Dacă avem muzică, avem și dans! CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance vor înveseli din nou atmosfera  între sferturi, în timp ce alte momente spectaculoase  de streetdance vor fi pregătite de echipele de performanta ”Young Till Death” și ”Iron Kids”, din cadrul studioului KOLORAT Dance din Sibiu! Dacă nu le-ați văzut prestațiile de la festivalul ”World of Dance” vă invităm să faceți accesându-le pagina de Facebook @koloratsibiu sau pe Instagram la @youngtilldeath și @ironkids_sibiu!

 

În Fan-Zone vom avea un Fan Shop, face-painting, tatuaje temporare cu Finala și CSU, un photo-corner cu un decor dedicat Finalei și Insula Naturo Juice. Totodată, în timpul meciului vom organiza concursul  ”Shoot & Win” pentru spectatori organizat de Casa Pariurilor.

 

Pentru aceste meciuri, clubul va amenaja o zonă VIP pe parchet, cu catering inclus și alte surprize pentru posesorii acestor tichete. În curând vă vom comunica prețul lor și modul de comercializare.

 

Finala va fi deschisă duminică, de la ora 16:30, live pe pagina de Facebook a clubului, cu studioul  ”După 20 de ani”. Sebastian Munteanu va fi moderatorul unui dialog de 20 de minute, care va prefața meciurile 1 și 2, amintind totodată de cele întâmplate în 1999. Acest proiect este sprijinit de Livestream România!

 

Așadar, aveți toate motivele să veniți la meciuri și să îi susțineți pe băieți în ultimul act al acestui sezon! După 20 de ani, scriem împreună o pagină de istorie pentru CSU, dedicată generațiilor de fani cu inimi galben-albastre!

 

 


796601 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI