logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Duel cu CSM Petrolul Ploiești în Liga Națională


 

Echipa noastră revine în Sala Transilvania pentru meciul din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 cu CSM Petrolul Ploiești, programat duminică, 12 noiembrie, de la ora 19:00.

 

Partida poate fi rumărită doar pe FRB TV și de aceea vă invităm în număr cât mai mare la sală, biletele fiind disponibile AICI.

 

BC CSU Sibiu vine după trei înfrângeri consecutive, două dintre acestea în FIBA Europe Cup, cu Anwil Wloclawek și Caledonia Gladiators. Băieții lui Tomas Rinkevicius au cedat și în deplasarea de la Târgu Mureș.

 

În acest moment gruparea noastră are un bilanț de 4 victorii și 2 înfrângerii în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin getica 95 – Grupa B.

 

CSM Petrolul Ploiești nu a avut un debut strălucit de campionat, dar în ultimele trei meciuri au reușit două victorii. Prahovenii au învins acasă pe CSM Focșani, iar apoi au învins și pe terenul lui CS Vâlcea 1924. CSM Petrolul Ploiești are astfel la activ 2 victorii și 4 înfrângeri.

 

„Ne aflăm într-o perioadă mai dificilă. Vrem să facem un meci foarte bun. Avem nevoie de un meci foarte bun, care cu siguranță ne-ar da aer. Vrem să dăm totul în fața propriilor suporteri și sper că ei vor fi alături de noi pe tot parcursul meciului” a spus Mirel Dragoste înaintea acestui joc.

 

„Este important că jucăm acasă. Ne place să jucăm acasă, în fața suporterilor noștri, care ne ajută foarte mult, ne motivează. Acesta este un avantaj pentru noi. Avem în față un adversar bun. Au câștigat două din ultimele trei partide. Joacă un baschet din ce în ce mai bun. Va fi un joc dificil pentru noi, după două meciuri grele în deplasare. A trebuit în primul rând să ne concentrăm pe recuperarea noastră. Sper că vom fi proaspeți și 100% pregătiți. Am avut doar doar antrenamente de baschet pentru a pregăti acest joc, dar sper să fim pregătiți” a completat Tomas Rinkevicius.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2023 și Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.


77806 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI