logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

Disputăm un nou meci în deplasare, de această dată la Constanța


Etapa cu numărul 16 din Liga Națională de Baschet Masculin, prima a returului, ne găsește la malul Mării Negre, acolo unde vom întâlni pe Athletic Cosntanța. Meciul din această rundă este programat miercuri, 19 ianuarie, cu începere de la ora 18:30.

Elevii lui Migul Angel Hoyo sunt motivați să obțină al 2-lea success stagional în campionat pe teren străin. În etapa precendentă, „galben-albaștrii” au avut o cursă de revenire spectaculoasă pe teren lui CSM Petrolul Ploiești, dar din păcate nu a putut fi completată până la final, iar prahovenii s-au impus cu scorul de 89-81. Pe lângă rezultat, a existat și un alt aspect mai puțin dorit, Rareș Uță nu a revenit în meci după pauză din cauza unui cot primit de la un adversar, el a fost diagnosticat cu traumatism dentar soldat cu luxație și a fost nevoit să se întoarcă la Sibiu.

„Galben-albaștrii” au o revanșă de luat în fața celor de la Athletic Constanța, care s-au impus cu scorul de 84-65 în Sala Transilvania. Pe teren propriu, echipa de la malul Mării Negre are un bilanț de 3 victorii și 3 înfrângeri, U BT Cluj-Napoca, Steaua București și CSM Focșani fiind echipele care au plecat cu toate punctele de pe terenul echipei antrenate de Alexandru Olteanu.

Față de meciul tur, în ambele echipe au avut loc modificări de efectiv. Echipei noastre s-au alăturat între timp Javion Blake și James Padgett, în timp ce la constănțeni au venit Darling, Gaskins, Harris și McNeilly.

O provocare în acest meci pentru oamenii mari ai lui Miguel Angel Hoyo o reprezintă lupta recuperare. Athletic Constanța este cea mai bună echipă din Liga Națională de Baschet Masculin la acest capitol statistic, cu 41 de mingi prinse la panou pe meci.

Acest meci pune față în față două echipe care prefer să fie în controlul jocului încă din prima repriză. Constanța a câștigat un singur meci pe teren propriu când a fost condusă la pauză și a pierdut de fiecare data când a fost în dezavantaj la finalul sfertului trei. BC CSU Sibiu a reușit să câștige în deplasare doar când a condus atât la pauză, cât și înaintea actului decisiv.

Așadar, partida de la Constanța se anunță una interesantă și deschisă oricărui rezultat, fiecare echipă având de partea ei câteva atuuri importante. Meciul dintre Athletic Constanța și BC CSU Sibiu se poate vedea în direct pe FRB TV, canalul de YouTube.


399240 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI