logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS Corona Brașov

Sala Transilvania - 2024-09-20 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Disputăm ultimul meci pe teren propriu din 2022, în compania lui CSM VSKC Miercurea Ciuc


BC CSU Sibiu încheie parcursul pe teren propriu din 2022 cu un meci contra lui CSM VSKC Miercurea Ciuc. Partida contează pentru etapa cu numărul 10 din Conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin și este programată sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18:30 la Sala Transilvania.

 

Echipa noastră revine în propriul fief, după două deplasări consecutive. La Târgu Jiu, „galben-albaștrii”  au reușit cel mai important come-back al sezonului și au revenit de la minus 19 la pauză, pentru a se impune la final cu scorul de 77-74. Pe terenul Rapidului, finalul nu a mai fost unul fericit, chiar dacă și aici am revenit de la o diferență importantă. Câteva aruncări ușoare, nefructificate, în partea a doua a actului decisiv au făcut ca victoria să rămână în curtea echipei gazdă, care a câștigat la final cu scorul de 88-83.

 

CSM VSKC Miercurea Ciuc vine la Sibiu după trei înfrângeri consecutive. Totuși, în ultimul joc disputat, pe teren propriu contra lui SCM U Craiova, ciucanii au dat o replică bună și au fost aproape să producă surpriza. Un coș de trei puncte cu panoul al lui Watson, pe final de atac, când mai era puțin de jucat, a facilitat victoria oltenilor, scor 83-78.

 

În partida tur de la Miercurea Ciuc, băieții noștri nu au avut parte de o misiune ușoară.  Jocul a ajuns în overtime și în final, victoria ne-a aprținut la limită, scor 86-84. Daniel Manchon cu 24 de puncte și Mirel Dragoste cu 17 puncte au fost principalii remarcați din acel joc pentru formația noastră.

 

„Trebuie să câștigăm neapărat, iar pentru asta trebuie să fim focusați timp de 40 de minute, să fim atenți la scouting-ul dinainte de meci, să fim atenți la directivele antrenorilor și să facem un joc cât mai bun.

Nu am avut o misiune ușoară în tur, dar orice meci în deplasare este diferit. Aici, acasă, cu ajutorul fanilor sunt sigur că vom face o figură frumoasă” a spus Aurelian Gavriloaia înaintea jocului cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

 

„Vreau să spun că vom avea o echipă bună în față. Am avut un meci dificil la Miercurea Ciuc, în tur. Am câștigat abia după overtime. Au străini destul de buni și utilizează câțiva jucători autohtoni, care pot aduce rezultate. Totul depinde de noi. Trebuie să avem o energie bună, să luptăm de la început până la final și doar în acest mod putem obține rezultatul dorit.

Cred că trebuie să-i oprim prin jocul defensiv. În acest meci trebuie să avem răbdare, să le oprim punctele forte. În unele circumstanțe au posibilitatea să marcheze cu ușurință și trebuie să le tăiem aceste oportunități. La acest meci este foarte importante apărarea, iar din defensivă putem obține avantaj în ofensivă” au fost cuvintele cu care Tomas Rinkevicius a prefațat acest meci.

 

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM VSKC Miercurea Ciuc va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Faur, Bogdan Podar și Alexandru Nicolae. Comisar din partea Federației Române de Baschet va fi domnul Constantin Ioan.

 

Pentru BC CSU Sibiu acesta va fi ultimul meci pe teren propriu din 2022, astfel că vă așteptăm în număr cât mai mare la sală, pentru a ne bucura împreună de ultimul meci din acest an din Sala Transilvania. Biletele pentru meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc sunt disponibile AICI.

 

Cei care nu pot ajunge la sală, au ocazia să urmărească desfășurarea evenimentelor în direct pe canalul de YouTube al FRB TV.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2022 si de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania Sibiu.


322881 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI