logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

Sala Transilvania Sibiu - 2024-03-24 7:15 PM

DigiSport, PrimaSport, FRB TV

Declarații Mirel Dragoste și Miguel Angel Hoyo după victoria de la Constanța


BC CSU Sibiu a reușit o victorie pe terenul lui Athletic Constanța, în prima etapă a returului din Liga Națională de Baschet Masculin. „Galben-albaștrii” s-au impus la malul Mării Negre cu scorul de 77-75, la capătul unui joc în care au preluat frâiele începând cu sfertul trei.

La finalul confruntării, Mirel Dragoste a vorbit despre importanța acestei victorii și despre modul cum aceasta a fost obținută:

„O victorie foarte bună, de care aveam nevoie în continuarea luptei pentru playoff. Am început meciul cum, cu siguranță, nu ne doream. Pe parcursul reprizei secunde am jucat un baschet foarte bun, am pus în aplicare ce am lucrat în zilele acestea la antrenament. Pe final am  făcut o treabă foarte bună, marcând liberele, pe care la începutul meciului le-am ratat cu mare ușurință.”

Antrenorul principal al echipei noastre, Miguel Angel Hoyo, consideră că victoria de la Constanța a fost una meritată iar lunga deplasare, cu două meciuri la rând pe teren străin, și-a pus amprenta asupra energiei arătate pe parchet de elevii săi:

„În prima repriza ne-am dat seama cu ce meci avem de a face, dar nu am jucat cu toată energia. Nu știu, poate a fost  o călătorie lungă, de sâmbătă de când am plecat de la Sibiu. Nu am jucat cu toată energia și am știut acest lucru. Am citit avantajele pe care le avem, dar nu am luat cele mai bune decizii. În repriza secundă am jucat mult mai bine, cu un efort important din partea tuturor. Toată lumea a jucat inteligent. Am înțeles avantajele pe care le avem în ofensivă și am făcut o treabă bună în defensivă, în special în sfertul trei, care ne-a permis să revenim. Per total cred că am meritat victoria, după efortul susținut de băieți.  ”

în urma acestui rezultat, BC CSU Sibiu ajunge la 7 victorii și 9 înfrângeri, ocupând pentru moment poziția a 4-a în clasament.


382094 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI