logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Cupa României: BC CSU Sibiu joacă astăzi cu SCM U Craiova


 

 

BC CSU Sibiu joacă astăzi, pe teren propriu, meciul tur din sferturile Cupei României, cu SCM U Craiova. Ultimele bilete disponibile se pot achiziționa de la casieria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.  Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport.

 

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi primul meci pentru calificarea în Final Four-ul Cupei României. Meciul începe la 18:15, la Sala Transilvania, iar galben-albaștrii sunt hotărâți să tranșeze cât mai clar confruntarea, pentru a-și crește șansele de calificare, încă dinaintea returului de la Craiova.

 

”Craiova este un adversar greu. Ne-am mai întâlnit de trei ori cu ei, în acest sezon, dar de data aceasta, în Cupa României, este diferit. Sunt două meciuri și contează mult rezultatul din primul meci, pentru a vedea abordarea care trebuie să o avem în meciul din deplasare. Echipa e pregătită, jucătorii sunt toți sănătoși, doar încă obosiți, pentru că au dost două meciuri într-o săptămână. Sper să avem energie să putem pune presiune mare asupra echipei din Craiova, astfel încât să creăm o diferență de puncte cât mai mare, după acest prim meci. Totuși, știm că echipa Craiovei are jucători foarte experimentați și nu cred că ne putem culca pe rezultat. Evident, suntem favoriți și trebuie să arătăm asta pe teren”, a spus Dan Fleșeriu, antrenrul BC CSU Sibiu.

 

 

În confruntările din Liga Națională, BC CSU Sibiu câștigat două din cele trei meciuri pe care le-a disputat în compania celor de la SCM U Craiova. După partida din această seară, BC CSU Sibiu va juca în deplasare, pe 19 martie, returul cu Craiova, de la ora 18:00, urmând ca pe 23 martie, de la ora 19:30, să revină la Sala Transilvania, în confruntarea din campionat, cu CSM CSU Oradea.


801031 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI