logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS

Steaua Bucuresti

Sala Transilvania Sibiu - 2020-01-27 6:00 PM

Live pe DIGI SPORT

CSU Job Hunters –”Pick and roll your career”


 

Pentru că suntem o comunitate atât de numeroasă, cu valori comune, dar ocupații dintre cele mai diverse, demarăm, începând cu luna octombrie, un proiect extrem de drag nouă CSU JOB HUNTERS - Pick and roll your career! Proiectul a apărut din dorința de a crea o conexiune palpabilă între partenerii echipei, extrem de numeroși, și suporterii noștri.   

 

BC CSU Sibiu, un club care a strâns în jurul său o întreagă comunitate activă, lansează un nou proiect, unic în Româna: CSU JOB HUNTERS!

 

Despre ce este vorba:

 

  • Suporterii CSU vor avea la îndemână o platformă friendly de unde pot alege cariera la care visează vizualizând ofértele de locuri de muncă promovate de partenerii clubului
  • Companiile partenere ale BC CSU SIBIU au șansa de a-și identifica și angaja cei mai potriviți angajați pentru posturile vacante

 

Rațiunea acestui proiect vine din dorința de a crea conexiuni pe care să le transformăm în prietenii și să unim oameni cu aceleași valori și aspirații, oameni care iubesc baschetul și performanța în orice domeniu. De asemenea, vrem să dăm o altă dimensiune relației cu suporterii și o trecem la un alt nivel, sprijinindu-i să își dezvolte o carieră în cadrul unor companii de top, partenere ale BC CSU  Sibiu.

 

În același timp, sprijinim partenerii echipei prin intermedierea unei relații menite să susțină performanțele companiilor cu forță de muncă specializată, într-o perioadă în care acestea se confruntă cu o lipsă acută de personal, precum și cu migrarea sa. Fanii noștri, loiali, sufletiști, educați și proactivi, reprezintă segmentul țintă de forță de muncă pe care angajatorii își doresc să îl atingă și să îl atragă.

 

Prin acest proiect, BC CSU Sibiu demonstrează încă o dată că se preocupă de creșterea și dezvoltarea tuturor celor care sunt aproape de echipă.

 

Ce veți găsi pe platforma CSU Job Hunters!

 

Vom uploada și publica anunțurile cu locuri de muncă vacante furnizate de partenerii noștri, cu descrierea completă a cerințelor. Acestea vor fi postate pe platforma online a BC CSU Sibiu: https://bc-csusibiu.ro/job-hunters și le vom promova pe canalele de Social Media și pe Linia Galben Albastră (Whatsapp). În săptămâna premergătoare fiecărui meci de acasă vom face un concurs în mediul online legat de unul dintre locurile de muncă vacante. Premierea va avea loc în ziua jocului, iar premiul va consta într-o zi de internship în compania care a promovat anunțul, dar și un kit al suporterului CSU!

 

BC CSU Sibiu este echipa sportivă cu un număr record de abonați - 1480 - pentru sezonul 2019/2020. În sezonul anterior, am avut 1252 de abonați,  dintre care peste  870 bărbați, între 18 și 55 de ani, cu studii  medii  sau  superioare. Aproape  350 de abonați au fost femei, între 18-50 de ani, cu studii medii sau superioare. 

 

De asemenea, echipa noastră se bucură de sprijinul a 30 de companii private, printre care: Compa, Raiffeisen Bank, Casa Pariurilor, ANDU, IFM, Natur House, Magnolia Residence, ConCasa, Visma, Kendrion, Naturo Juice, Azets, Autoklass, Marquardt, Kuka, Zacaria, Keep Calling, Fifi World, DAbo, Continental, Aria, Decathlon, Jifa, Biomin, Sys Mep, NTN SNR, Carrefour, Sucre, Gyps Construct și Kiss Fm.

 

 


56948 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 CSM CSU Oradea 12/2 26
2 U-Banca Transilvania Cluj 12/2 26
3 BC CSU Sibiu 9/5 23
4 Steaua Bucuresti 6/8 20
5 CS Dinamo Bucuresti 5/9 19
6 SCM Timisoara 5/9 19
7 SCMU Craiova 5/9 19
8 BCMU FC Arges Pitesti 2/12 16

PARTENERI