logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

CR: BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM Ploiești


BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM Ploiești, în primul meci al turului 1 din Cupa României. Partida se joacă vineri, 24 septembrie, de la orele 18:00, la Sala Transilvania, și va fi live pe canalul de youtube al FRB TV. Biletele sunt în vânzare pe platforma www.bilete.ro iar accesul se face și în baza certificatului digital COVID. 

După mai bine de o săptămână de meciuri intense disputate în cadrul turneului european de pregătire din Spania, baschetbaliștii sibieni se pregătesc la Sibiu pentru primul meci oficial din actuala stagiune, din Cupa României. Primul meci oficial, din dubla cu CSM Ploiești se va juca la Sibiu, vineri, de la ora 18:00, returul fiind programat pentru luni, 27 septembrie, în Sala Olimpia din Ploiești. Înaintea partidei, Lucas Tohătan, căpitanul BC CSU Sibiu și Dan Fleșeriu, antrenorul principal, au declarat: 

”Cu  siguranță, va fi un meci foarte greu, fiind primul din sezon. Cred că suntem într-un moment bun, că toată lumea este pregătită și încântată că începem competițiile oficiale. Noi vom da totul pe teren și sper ca fanii să ne fie alături. Ploieștiul este un adversar puternic, care joacă bine pe contra atac și se apără agresiv. Cu siguranță apărarea va fi elementul cheie în acest meci și sper că vom face totul pe teren ca să câștigăm”, a spus Lucas. 

”Întânim Ploieștiul, o echipă nou promovată, înapoi în prima ligă, dar o echipă care arată foarte bine pe fiecare poziție, cu jucători compleți. Și-au făcut o echipă nouă față de sezonul trecut dar cred că vor pune probleme, în prima ligă, tuturor echipelor cu care vor juca. Am jucat deja cu ei un joc de pregătire, până la pauză ne-au condus și au jucat de la egal la egal, după pauză abia am reușit să facem diferența, dar țin să le reamintesc jucătorilor mei că în acel meci pivotul lor principal nu a putut să joace, fiind accidentat, astfel că ne așteptăm să îl vedem în teren. Băieții noștri vin după turneul din Spania, unde s-a acumulat puțină boseală, dar sperăm că până la ora jocului să fim suficient de odihniți ca să putem să abordăm jocul cu agresivitatea mare și cu o viteză în plus față de cum am jucat până acum, și cu cel puțin aceeași luciditate în atac și capacitate de aînscrie puncte multe. Evident că este foarte important, fiind primul meci acasă, e important să obținem un rezultat bunt, având în vedere că jucăm tur-retur, eliminatoriu, este Cupa României și regulile sunt diferite față de cele din campionat. Așteptăm de la toată lumea să dea un randament bun și sperăm să avem suporterii alături, să ne susțină, atâtia cât vor avea voie să vină în sală”, a spus Dan Fleșeriu. 

 

Partida cu CSM Ploiești se joacă vineri de la ora 18:00, biletele de acces fiind disponibile pe www.bilete.ro

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021. 


446166 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI