logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

Continental Sibiu  și BC CSU Sibiu, un parteneriat firesc între două branduri cu tradiție


 

După ce în 2017, compania Continental Sibiu s-a alăturat grupului de susținători din mediul privat ai echipei fanion a orașului, parteneriatul continuă și în sezonul acesta, pentru al treilea an consecutiv.

 

Având în comun mentalitatea de învingători și munca în echipă, suntem astăzi mândri să trecem la o nouă etapă în acest parteneriat, pe care ni-l dorim cât mai durabil.

 

Susținem performanța în sport, fiindcă este rezultatul unei munci continue, de echipă, în care ne regăsim. Parteneriatul între BC CSU Sibiu și Continental Sibiu a venit firesc, mentalitatea de învingător, solidaritatea și reușitele echipei fiind valori comune. Continental este parte a comunității sibiene, iar performanța în baschet are deja o tradiție aici, care trebuie menținută, susținută și promovată”, a declarat Oswald Kolb, Manager General al Continental Sibiu.

 

În ultimii 5 ani ne-am bucurat de o creștere continuă a numărului partenerilor echipei noastre și a contribuției pe care mediul privat înțelege să o direcționeze spre creșterea performanțelor BC CSU Sibiu. La început de sezon, fiecare nou partener, dar, în egală măsură, și fiecare continuare de parteneriat, ne certifică faptul că suntem un proiect de success în sportul românesc, dar și în comunitatea sibiană. Le mulțumim prietenilor de la Continental pentru că au decis să continue alături ne noi,  pentru că împărtașesc aceleași valori cu noi și suntem convinși că împreună putem contribui la creșterea prestigiului orașului în domeniile în care excelăm”, a spus Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

Continental dezvoltă tehnologii şi servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă şi interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Societatea cu profil tehnologic, fondată în 1871 oferă soluţii sigure, eficiente şi accesibile pentru autovehicule, utilaje, trafic şi transport. În 2018, Continental a atins o cifră de afaceri de 44,4 miliarde de Euro și are în prezent aproximativ 245.000 de angajați în 60 de țări şi piețe de desfacere.

 

În perioada 1999-2018, Continental a investit circa 1.6 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie înTimişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener în două joint-venture în Iași și Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2018, peste 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

 


735380 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI