logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Continental Sibiu, partener al BC CSU Sibiu


Un partener important se alătură familiei galben-albastre! Continental Sibiu este, începând de astăzi, partenerul echipei de baschet BC CSU Sibiu. Susținerea performanței în sport, precum și proiectul echipei noastre, i-a determinat pe reprezentanții companiei germane să fie alături de sportul cu tradiție din Sibiu.

 

Începutul lui 2017 aduce aproape de baschetul sibian un partener important. Înaintea celui de al doilea meci de pe teren propriu din acest an, Continental Sibiu devine partener al BC CSU Sibiu.

 

Mentalitatea de învingător, solidaritatea și dorința de a face performanță sunt valori comune care au stat la baza parteneriatului dintre compania noastră și echipa de baschet CSU Sibiu. De asemenea, am luat în considerare și faptul că implicarea în comunitate și mai ales în activitățile sportive sunt parte importanta a misiunii noastre, promovată și susținută încă de la început de compania noastră”, a declarat  dr. Sami Krimi, directorul locației Continental din Sibiu.

 

”Este un moment extrem de important pentru echipa noastră de baschet. Așa cum ne-am propus încă de anul trecut, continuăm să promovăm în mediul privat ideea de implicare activă în susținerea baschetului de performanță. Primul rezultat, în acest sens, vine acum, prin parafarea parteneriatului cu Continental Sibiu. Le mulțumim că sunt alături de culorile galben-albastre și sper ca acesta să fie doar începutul unei lungi colaborări benefice ambelor părți”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

Parteneriatul încheiat azi se derulează pe parcursul întregului an calendaristic, cu posibilitatea de prelungire.

 

Continental  Sibiu a investit peste 320 de milioane de euro din 2004 până în prezent și  are 3500 de angajați. La Sibiu sunt produse anual în jur de 33 de milioane de unități electronice de control. Unele dintre produsele dezvoltate, testate și produse în Sibiu sunt  sistemele inteligente de frânare, sisteme de asistare la condus sau pedala de accelerație care limitează viteza în cazul detectării unui obstacol.

Continental Corporation
Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporația a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de aproximativ 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 55 de ţări.

Continental în România
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16. 500 de angajaţi și și-a mărit echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.


1221144 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI