logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Horia Demian - 2024-02-15 12:15 PM

LIVE pe Digi Sport, Prima Sport, FRB TV

Continental Automotive Sibiu, reia parteneriatul cu BC CSU Sibiu și sprijină performanțele baschetului sibian


Compania Continental Automotive Systems Sibiu revine alături de baschetul sibian și sprijină performanța echipei de seniori în sezonul 2022/2023. Principiile comune, dar și dorința de implicare în comunitatea în care se dezvoltă, sunt motivele pentru care compania privată a decis să fie alături de BC CSU SIBIU.

Având în comun mentalitatea de învingători și munca în echipă, ne bucurăm să regăsim alături de seniorii Clubului nostru, companii care împărtășesc aceleași valori: performanța, nevoia de muncă în echipă și spiritul de învingător. Compania Continental Automotive Sibiu a fost mulți ani alături de BC CSU SIBIU și ne bucurăm să îi avem, începând cu acest sezon, din nou alături de noi. Acest lucru ne demonstrează că mediul privat apreciază tradiția baschetului sibian și sunt deschiși să contribuie la sprijinirea echipei fanion a orașului nostru.


La Continental Sibiu sunt fabricate anual aproximativ 33 de milioane de unități electronice de control. Printre produsele dezvoltate, testate și fabricate în Sibiu se numără sistemele inteligente de frânare, sisteme de asistare la condus sau pedala de accelerație care limitează viteza în cazul detectării unui obstacol. Continental Sibiu are în prezent aproximativ 4000 de angajați care combină cunoștințele în dezvoltare software și hardware, experiența în design și simulare, inovația în domeniul inteligenței artificiale, big data și procesele de producție.


Mulțumim, Continental, pentru sprijin și sperăm ca împreună să dezvoltăm un parteneriat de lungă durată, benefic ambelor părți.


238774 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 11/0 22
2 CSM CSU Oradea 9/2 20
3 BCMU FC Arges Pitesti 6/5 15
4 BC CSU SIBIU 5/6 16
5 CSM Tg.Mureș 5/6 16
6 CSO Voluntari 5/6 16
7 CSM ABC Athletic Constanta 4/7 15
8 CS Rapid Bucuresti 4/7 15
9 CS Dinamo Bucuresti 3/8 14
10 Corona Brașov 3/8 14

PARTENERI