logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS

CSO Voluntari

Sala Transilvania - 2024-04-20 8:00 PM

FRB TV

CON-A, partener al BC CSU Sibiu


BC CSU SIBIU continuă să aibă susținerea mediului privat sibian! Compania CON-A se alătură echipei de seniori a clubului nostru, după ce în vară a susținut Campul destinat juniorilor pasionați de baschet. 

 

 

După ce, în mai multe sezoane, BC CSU Sibiu s-a bucurat de sprijinul companiei sibiene, dar și a firmelor din Grupul CON-A, în sezonul 2021/2022, galben-albaștrii se vor baza din nou pe compania sibiană. Membru important și intens implicat în viața comunității, CON-A se alătură, în acest sezon, companiilor private care susțin performanțele sportive al BC CSU Sibiu. 

 

 

”Compania CON-A a fost mereu susținătorul comunității sibiene, iar prin natura activității noastre sportul este unul dintre domeniile pe care le încurajăm și în care ne implicăm prin dezvoltarea infrastructurii. Credem că performanța trebuie susținută, iar echipa de baschet a Sibiului este cea care a reușit, de-a lungul celor 50 de ani de existență, să ofere sibienilor multe bucurii. Chiar și în ani dificili, CSU Sibiu a găsit calea de a rezista, de a încuraja tinerii să practice acest sport și de a menține Sibiul pe harta sportului românesc. Suntem bucuroși să fim și alături de echipa de seniori, după experiența din această vară cu Tabăra destinată juniorilor! Le dorim mult succes sportivilor, antrenorilor și celor care manageriază acest proiect atât de iubit de sibieni! Hai CSU!”

Echipa CON-A.

 

”Suntem extrem de mândri că ne putem baza pe mediul privat sibian, pe societăți care au reușit performanțe notabile pentru România în domeniile lor de activitate, așa cum este cazul companiei CON-A. Le mulțumim pentru faptul că ne sunt aproape, în acest sezon. Pentru noi este o onoare și o mare bucurie”, a spus Laurențiu Buduleci, managerul BC CSU Sibiu. 

 

 

CON-A este una din cele mai mari firme de construcții din România cu capital integral românesc privat, fondată în martie 1990. CON-A a dezvoltat unități proprii de producție, „know-how” în construcții și proiectare, acoperind întregul spectru de servicii pe care o companie din acest domeniu le poate oferi. CON-A are Forța de a construi durabil - s-a remarcat în domeniul construcțiilor pe segmentul industrial, fiind cea mai experimentată firmă din această categorie. O recomandă cele peste 90 proiecte industriale realizate cu succes de-a lungul a peste 30 de ani de activitate, excelând în construcția și proiectarea a numeroase unități de producție. CON-A dispune de capacitatea financiară și experiența necesară construirii unei game variate de proiecte în întreaga țară, dar și în afara țării.

 


415697 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI