logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE. UNITATE


 

 

BC CSU Sibiu demarează, începând de astăzi, 11 mai, o campanie menită să găsească numitorul comun al celor două priorități ale noastre: sănătatea și baschetul. Vom dezvolta, alături de actorii importanți ai acestor zile, crezul nostru - #NuCedăm - adaptându-l zilelor în care trăim.

 

 

Sub forma unor interviuri video realizate sub genericul: ”COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE. UNITATE”, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, vă dăm întâlnire, de la 20:30, pe conturile BC CSU Sibiu de Facebook și Youtube, cu actorii importanți ai comunității galben-albastre. Vom discuta despre cum au trecut prin această perioadă de criză, despre dorul de baschet și cum va trebui să înfruntăm totul, mai departe, într-un climat cât mai apropiat de normalitatea pe care cu toții o cunoaștem.

 

Fiecare interviu va fi centrat pe subiectul aflat pe buzele tuturor, pandemia de coronavirus și toate implicațiile pe care aceasta le-a adus în baschet, în special, dar și în sport, în general.  Pentru că viața sportivilor, antrenorilor, staff-ului, suporterilor, partenerilor și sponsorilor noștri s-a schimbat, încercăm să transmitem un mesaj optimist, oferind sfaturi utile și metode de precauție, în acest context.

 

”În ultimele două luni de zile, indiferent de domeniul de activitate, cu toții am pus sănătatea pe primul loc. BC CSU Sibiu a făcut asta și a luat toate deciziile care i-au stat în putere pentru acest obiectiv comun: protejarea sănătății. A fost prioritatea numărul 1 și nu ne-am îndepăratat deloc de dragostea noastră față de baschet. Vrem să descoperim, alături de suporterii și partenerii noștri, provocările cu care ne-am confruntat cu toții, în această perioadă, dar și să vă oferim sfaturi, recomandări și proiecții despre cum va fi viața noastră, de acum încolo”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

 

Vom trece cu bine peste această perioadă, vom ieși mai puternici din această provocare și suntem siguri că vom reuși împreună să ne revedem în condiții cât mai aproape de normalitate.

 

Vom avea ca invitați personalități importante din comunitatea BC CSU Sibiu: autorități locale care sprijină această comunitate galben-abastră, finanțatori, parteneri, sponsori, suporteri și, bineînțeles, reprezentanții Clubului nostru. De altfel, în primul episod îi veți putea urmări pe Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu, și pe Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a clubului.

 

Ei ne vor povesti cum au trecut prin această schimbare radicală a modului în care ne desfășurăm și proiectăm activitatea, cum s-a schimbat viața sportivă, cum își continuă activitatea mediul de afaceri, ce planuri au și cum abordează autoritățile această perioadă. Vor fi informații prețioase care pot folosi drept sfaturi pentru mai multe domenii, fie că vorbim de sport, administrație sau business.

 

“Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate” reprezintă doar unul dintre proiectele pe care le pregătim și cu care încercăm să menținem legătura cu toți cei din familia galben-albastră, în perioada imediat următoare.


655727 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI