logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

Compania Marquardt este, în continuare, alături de BC CSU Sibiu


 

Marquardt continuă parteneriatul cu BC CSU Sibiu sprijinând echipa de baschet de seniori, pentru al patrulea an consecutiv.  Compania își reafirmă astfel sprijinul pentru sportul sibian implicându-se și pe această cale în comunitatea în care se dezvoltă.

 

 

Parteneriatul dintre BC CSU Sibiu și Marquardt continuă și pentru sezonul 2021/2022, compania fiind alături de Clubul sibian în ultimele 4 sezoane. Leader global în domeniul soluțiilor de mecatronică inovativă, Marquardt rămâne alături de baschetul sibian iar logo-ul partenerilor noștri este prezent pe maioul oficial de joc al sportivilor noștri.

 

”Compania Marquardt va fi alături de echipa de baschet CSU Sibiu și în acest sezon în ciuda dificultăților pe care le-a adus pandemia - atât pentru economie, cât și pentru sportul de performanță. Echipa trece printr-o perioadă de reconstrucție, punem și noi umărul pentru revenire. Le urăm Vulturilor un sezon de succes!”, a declarat Mourad Halilou, Manager General al Marquardt România.

 

”An de an am reușit, alături de partenerii noștri, să găsim variante în care să continuăm împreună colaborarea, indiferent de vremuri. Suntem mândri că reprezentanții Marquardt ne sunt alături și în acest sezon și le mulțumim pentru eforturile pe care le depun pentru a păstra această linie de implicare în comunitate și în baschetul sibian”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

MARQUARDT ROMANIA

Cu cei peste 10.600 de angajați care lucrează în 20 de locații aflate în 13 țări, pe 4 continente, Grupul Marquardt este un leader global în domeniul soluțiilor de mecatronica inovativă. Sistemele de comutare electronice și electromecanice produse de Marquardt sunt folosite în întreaga lume - în industria automotive, în mașinile electrice de mare putere și în aparatura electro-casnică. Marquardt înregistrează succese notabile și în domeniul sistemelor de baterii inteligente pentru automobilele electrice.

Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu își bazează dezvoltarea continuă pe munca susținută și talentul a 2.500 de angajați. Începând din 2006, anul deschiderii filialei de la Sibiu, Marquardt România își derulează activitatea de concepție și proiectare în Centrul de Cercetare și Dezvoltare, în vreme ce producția este asigurată în cinci mari departamente: Electronică, Microcomutatoare, Injecție Mase Plastice, Vopsire&Laser și Asamblare. Cea mai nouă unitate a filialei este centrul de servicii Marquardt Business Services, care și-a început activitatea în 2020.

 


437637 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI