logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS Corona Brașov

Sala Transilvania - 2024-09-20 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Clinica Saneos-noul partener al BC CSU Sibiu


Familia galben-albastră se mărește cu un nou membru important. Saneos, o clinică medicală nou înființată la Sibiu, se alătură echipei de seniori în calitate de partener, sprijinind performanțele sportive ale BC CSU Sibiu.

 

 

Clinica Saneos este o clinică nou înființată în centrul Sibiului, a cărei misiune este aceea de a lucra din inimă pentru sănătatea pacienților. Având ca scop mulțumirea și încrederea pacienților săi, specialiștii Clinicii Saneos și-au asumat rolul de partenerul de încredere în călătoria de recuperare a sănătății, bazându-se pe echipamente medicale de top și asistența medicală de înaltă calitate.

 

”Sănătatea nu poate fi completă fără sport, așa cum spune și proverbul latin ”minte sănătoasă în corp sănătos”. Fiind sibieni și cunoscând tradiția, spiritul de familie și implicarea CSU Sibiu, asocierea cu echipa galben-albastră a venit oarecum firesc. Mai ales că și noi dorim să ne considerăm la rândul nostru o familie care are grijă de sănătatea pacienților și a familiilor lor. Ne dorim să ne implicăm și să susținem comunitatea sibiană, iar CSU Sibiu este un model de dedicare, perseverență, echipă, pe care dorim să îl transpunem și în compania noastră. Vrem să putem oferi și copiilor oportunitatea de a face sport, de a crește sănătos, de a descoperi spiritul de echipă si valoarea fiecărui membru al acesteia. Dorim CSU Sibiu mult succes și să creștem împreună frumos si sănătos!”, a transmis Laura Bota, managerul Clinicii Saneos.

 

”Ne bucurăm să primim în familia galben-albastră un nou partener extrem de ambițios, preocupat de sănătatea sibienilor și implicat în tot ceea ce înseamnă comunitatea sibiană. Chiar dacă sunt la început de drum, suntem convinși că vor reuși să își construiască o reputație de excepție prin prisma serviciilor medicale de calitate pe care le pot oferi! Noi le dorim mult succes și le mulțumim pentru interesul manifestat pentru echipa noastră”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

 

Clinica Saneos, de pe Calea Dumbrăvii nr.80, oferă servicii medicale în mai multe specialități, stomatologie și analize de laborator, într-un mediu modern și primitor.

 


442052 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI