logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Casa Pariurilor și BC CSU Sibiu, parteneri pentru baschet



Casa Pariurilor devine, începând de astăzi, unul dintre suporterii din tribune, un susținător frenetic la fiecare meci și un partener financiar de încredere pentru echipa de baschet BC CSU Sibiu.

 

Într-un sport cu rădăcini adânci în România, Casa Pariurilor intră în Sala Transilvania cu convingerea reînnodării lanțului de succese, nu numai pentru baschetul sibian, dar pentru întreg baschetul autohton. Lewis Findlay, General Managerul companiei, consideră parteneriatul cu BC CSU Sibiu un impuls pentru revitalizarea acestei discipline în România.

„Jucătorii și antrenorii români de baschet au fost deschizători de drumuri pentru țări care acum sunt forțe în această disciplină. Credem cu convingere că baschetul românesc are puterea și tăria să revină în elita mondială, iar BC CSU Sibiu poate reprezenta vârful de lance pentru baschetul românesc. Un club de tradiție românesc în parteneriat alături de Casa Pariurilor, o companie de tradiție românească, este o rețetă pe care ne-o asumăm și în care avem încredere”, a spus Lewis Findlay.

Parteneriatul dintre Casa Pariurilor și BC CSU Sibiu este parafat pentru doi ani de zile.

Și anul acesta reușim să creștem frumos alături de parteneri tot mai implicați. Ne bucurăm că cei de la Casa Pariurilor au decis să ni se alăture, țelul nostru comun fiind creșterea performanțelor sportive. Faptul că alături de BC CSU Sibiu vin companii puternice, precum Casa Pariurilor, certifică faptul că proiectul nostru este unul solid care merită sprijinit. Vreau să le mulțumesc reprezentanților companiei pentru sprijinul pe care ni-l oferă. Dorința noastră și a partenerilor de la Casa Pariurilor este ca, în măsura în care și Sala Transilvania va fi de acord, să dezvoltăm un lounge, o zonă dedicată special suporterilor sibieni, în Sala Transilvania, unde vor putea avea parte de o experiență cât mai completă, la meciurile echipei lor preferate”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Primul bilet a  fost emis de Casa Pariurilor în 2007. După mai bine de zece ani de activitate, 740  de agenții active în 273 de localități, Casa Pariurilor înregistrează zilnic milioane de bilete. Licențiată ONJN, platforma de pariuri sportive www.casapariurilor.ro este funcțională în online-ul românesc din 2015 și are peste 100.000 de jucătorii activi. Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României și multe turnee de fotbal amator sunt printre competițiile susținute cu mândrie de Casa Pariurilor, o companie ce pune Pasiunea pentru sport pe primul loc. 


933336 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI