logo-csu
Urmatorul meci
CSM CSU Oradea VS BC CSU Sibiu

Sala Antonio Alexe - 2019-10-05 7:00 PM

SUPERCUPA ROMÂNIEI, LIVE pe DigiSport

Carrefour Sibiu continuă alături de clubul nostru!


Hipermarketul numărul 1 din Sibiu va continua să susțină proiectul BC CSU Sibiu și în sezonul 2019/2020. Atenția Carrefour Sibiu se va îndrepta asupra nevoilor pe care clubul nostru le are în mod constant, foarte importante în asigurarea performanței sportive și a confortului sportivilor noștri. Totodată, vor exista acțiuni comune, organizate de cele două branduri la Sala Transilvania sau în hipermarketul din Sibiu Shopping City, strângând laolaltă suporterii echipei și clienții Carrefour Sibiu. 


Performanțele reușite de echipa noastră și emulația creată la nivel local în jurul clubului ne ajută să atragem în familia galben-albastră nume noi care, mai apoi, își doresc să rămână parte din proiect. Așa s-a întâmplat și în cazul partenerilor de la Carrefour, directorul Ion Săvescu și echipa sa înțelegând și apreciind impactul pozitiv pe care BC CSU Sibiu îl are și continuă să îl dezvolte.

În noiembrie se împlinesc 11 ani de Carrefour Sibiu. Vom fi alături de partenerii noștri în acel moment aniversar, așa cum ei ne sunt alături în fiecare zi, susținând buna desfășurare a activităților noastre. Astfel, pentru BC CSU Sibiu și fanii săi nu mai este niciun semn de întrebare atunci când vine vorba de ”umplut coșul”! O vom face tot timpul pe terenul de baschet și, în afara lui, la Carrefour Sibiu.

Pentru că merităm ce e mai bun – victorii frumoase și produse de calitate!


2031 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 BC CSU Sibiu 18/6 42
2 U-Banca Transilvania Cluj 17/7 41
3 CSM CSU Oradea 15/9 39
4 SCMU Craiova 12/12 36
5 SCM Timisoara 10/14 34
6 BCMU FC Arges Pitesti 10/14 34

PARTENERI