logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

Biomin este noul partener al echipei noastre


 

O nouă companie sibiană sprijină performanțele BC CSU Sibiu, începând cu acest sezon. Cu doar câteva zile înaintea primului meci oficial din Liga Națională de Baschet Masculin, conducerea BIOMIN vine alături de BC CSU Sibiu și devine sponsor al echipei de seniori.

 

Baschetul sibian continuă să fie susținut de către mediul privat sibian. Dovadă stă și ultimul parteneriat încheiat între oficialii Clubului nostru și conducerea BIOMIN.

 

”A venit vremea, bineînțeles, după o maturitate și stabilitate financiară a firmei, să susținem sau să investim și în sportul sibian. Astfel, nu întâmplător, ne-am orientat spre echipa de baschet a orașului, echipa fanion, care de-a lungul timpului a dovedit prin prisma rezultatelor obținute, că sunt demni de a fi susținuți pe mai departe, pentru a face performanță la nivel înalt. Începând cu data de 1 Octombrie 2017, suntem alături de ”vulturi”' în încercarea lor de a repeta performanțele obținute în trecutul nu foarte îndepărtat, când au ajuns, în două rânduri, Campioni Naționali ai României. A contat foarte mult pentru noi și faptul că au ajuns, în campionatul trecut, în primele patru echipe din țară, luptând de la egal cu echipe mult mai puternic finanțate. Credem în echipă și credem în conducătorii clubului că vor duce mai departe tradiția baschetului sibian, făcând cinste pe mai departe numelui și brandului CSU!  Vreau să accentuez faptul că ne identificăm cu CSU Sibiu, ne identificăm cu aspirațiile lor de succes și performană și ne bucurăm să fim alături de ei ca susținători fideli. HAI CSU!”, a declarat Radu Marți, General Manager BIOMIN.

 

”La Sibiu mediul privat a înțeles că fără sprijinul lui, sportul de performanță nu are cum să crească și mă bucur că proiectul echipei noastre de baschet a convins companiile de acest lucru. Ne dorim performanțe cât mai mărețe și sperăm ca la finalul campionatului, alături de partenerii noștri, să putem sărbători creșterea performanțelor și atingerea obiectivelor. Le mulțumim celor de la BIOMIN pentru sprijinul, implicarea și încrederea pe care ni le acordă și le urăm <> în marea familie galben-albastră”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

***

Firma Biomin Romania a fost infiintata in anul 2003, ca subsidiara a holdingului EBER Group din Austria. Activitatea de baza este comercializarea si distribuirea produselor Biomin, Aditivi furajeri si Premixuri vitamino-minerale pentru animale, in special pentru pasare si porc, dar si pentru

rumegatoare si alte specii. Principala piata este Romania, dar activam de mai bine de zece ani si in Republica Moldova. Comania lucrează cu ferme mari si mijlocii, dar și ferme mici sau gospodarii populatiei.

Portofoliul larg de produse - toate fabricate in Austria - dar si profesionalismul si expertiza echipei Biomin Romania, a dus la crearea unui brand foarte puternic pe piata romaneasca.

La momentul de fata avem o cota de piata de 24,7%, situandu-ne pe locul 2 pe tara la codul nostru de activitate, ceea ce ne dovedeste ca suntem pe drumul cel bun!

Avand o experienta de aproape 15 ani, cu o activitate profitabila, firma Biomin Romania a avut din totdeauna o activitate intensa pe plan social; am sustinut de-a lungul timpului o multitudine

de proiecte prin care am sustinut financiar comunitati cu familii defavorizate, ONG-uri care desfasoara proiecte in beneficiul copiilor si multe alte actiuni comunitare din domeniul social si cultural.

 


1150433 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI