logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibu și CineGOLD, împreună și în sezonul 2020/2021


 

 

La începutul lui 2020 ne-am propus și am și reușit, alături de partenerii de la CineGOLD, să ducem baschetul pe marile ecrane și, în același timp, să aducem și multe bucurii în inimile suporterilor galben-albaștrii. Chiar dacă lunile de pauză ne-au ”încurcat puțin planurile, revenim în forță și suntem bucuroși să anunțăm că parteneriatul nostru cu primul cinematograf multiplex din Sibiu, CineGOLD, merge mai departe!

 

 

 

BC CSU Sibiu a reușit, alături de partenerii de la CineGOLD să dezvolte un parteneriat extrem de atractiv, implicând întreaga familie galben-albastră într-un proiect unic și valoros pentru  noi toți. Ne-am întâlnit pentru seri de film în familie, la CineGOLD, am dezvoltat produse co-branded împreună și am dus baschetul pe marile ecrane. Astăzi suntem fericiți să anunțăm că proiectul merge mai departe și abia așteptăm să ne revedem la proiecțiile din sălile de cinema-atât pentru baschet, cât și pentru filme. CineGOLD și-a deschis de aproape o lună porțile și plănuim o mulțime de evenimente împreună.

 

“Încă de la deschidere CineGOLD s-a angajat să fie implicat în viața comunității, să îmbunătățească oferta culturală și de leisure, devenind o destinație preferată de sibieni. Parteneriatul cu CSU a venit ca o continuare firească a misiunii CineGOLD și suntem onorați să fim alături de cea mai iubită echipă a Sibiului.  Așteptăm cu nerăbdare să fim gazdele echipei CSU și ale suporterilor și să trăim împreună experiențe memorabile aducând înapoi baschetul pe marile ecrane. Desigur, în acest moment, respectarea normelor de siguranță este principala noastră prioritate. Grija față de siguranța clienților și a staffului ne-a determinat să implementăm cu responsabilitate măsurile de prevenție contra răspândirii COVID 19. Cinematograful functionează din data de 4 septembrie cu maxim 50% din capacitate și cu scaune libere în proximitatea celor ocupate, dezinfectăm spațiile și asigurăm fluxuri separate de acces. Rugăm clienții noștri să folosească pe cât posibil achiziționarea online de bilete, folosind aplicatia CineGOLD.ro, să plătească cu cardul sau cu telefonul și să evite aglomerările. Pentru CineGOLD redeschiderea este, în egală măsură o fericire și o responsabilitate" ne-a declarat administratorul CineGOLD, Nicolae Constantin.

 

”CineGOLD ne-a demonstrat că este un partener implicat și este unul dintre cei mai activi parteneri ai familiei galben-albastre. Am reușit lucruri extraordinare împreună și sunt convins că vom reuși să dezvoltăm, mai departe, programe atractive pentru suporterii și sibienii care iubesc baschetul și filmele. E o mândrie pentru noi să îi avem alături și în aceste vremuri deloc simple, în care atât sectorul lor, cât și sportul, fac eforturi extraordinare pentru a-și adapta activitatea la situația pandemică în care ne aflăm. Important este că reușim să ne unim forțele, ca o adevărată familie și sunt convins că vom trece cu bine pentru toate provocările”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

Primul cinematograf multiplex din Sibiu, CineGOLD funcționează din noiembrie 2019 în Centrul Comercial Promenada Mall. Cu cele 9 săli de cinema multifuncționale, care au între 32 și 271 de locuri, capacitate totală de 1400 de locuri, sunet și imagine de cea mai înaltă calitate, locuri premium, cele mai noi filme și posibilitatea de a  organiza evenimente diverse, CineGOLD a devenit rapid locul preferat de iubitorii de film și nu numai.

Filmele rulează în fiecare zi, iar biletele și produsele de concession pot fi achiziționate de la casele de bilete din incinta cinematografului, de la ATM-urile instalate la intrare în cinema, de pe site-ul www.cinegold.ro, dar și din aplicația care poate fi downloadată gratuit.

CineGOLD își desfășoară activitatea pe 2 axe principale: proiecții cinematografice și derularea activităților cu conținut alternativ care se va îmbunătăți considerabil în viitorul apropiat.

La CineGOLD se întâmplă acțiuni care generează un efect și un impact pozitiv, atât participanților, cât și în societate. La CineGOLD trăim totul împreună si în condiții de maximă siguranță!

 

 


591487 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI