logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU Sibiu VS SCMU Craiova

Sala Transilvania - 2018-12-15 6:00 PM

LIVE pe FRB TV

BC CSU Sibiu, victorie cu Dinamo


 

Baschetbaliștii sibieni au învins, seara trecută, pe cei de la Dinamo Știința București, în primul meci al returului de campionat, scor 101-75, după o evoluție promițătoare, chiar și a tinerilor jucători ai BC CSU Sibiu.

 

 

BC CSU Sibiu a revenit în forță în fața propriilor fani, după două săptămâni de pauză competițională. Au avut un îceput de partidă extrem de bun, însă nici oaspeții nu au fost mai prejos. Primul sfert s-a încheiat 30-24 în favoarea echipei noastre, iar restul partidei a continuat în același stil. Oaspeții nu au reușit să pună probleme jucătorilor noștri, iar până la finalul meciului diferența pe tabelă a crescut treptat. În partea a doua a partidei pe parchet au intrat și jucătorii tineri ai BC CSU Sibiu. Dragoș Gheorghe a fost cel prin care, în ultimele minute ale meciului, cu o aruncare liberă, BC CSU Sibiu atingea borna celor 100 de puncte.

 

Iată ce a declarat Dan Fleșeriu, după finalul partidei:

”Un meci în care mi-a plăcut energia pe care au avut-o băieții nostri și chiar dacă, în prima repriză, am luat mult mai multe puncte decât ar fi fost de așteptat, la nivelul de energie pe care l-am depus. Dinamo este, în general, o echipă care marchează multe puncte oricărei echipe, are jucători buni, care execută frumos atacurile și ne-au pus, la început, probleme. Rotația noastră mai lungă însă, i-a omorât pe final pe cei de la Dinamo și așa s-a făcut diferența mare. Rămâne doar să păstrăm această energie și să o transformăm într-o apărare mult mai eficientă și în atac”, a declarat antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Justas Tamulis 25p, Isaiah Philmore 19p, Lucas Tohătan 12p, Kevin Hardy 11p, Randal Falker 10p, Chris Cooper 7p, Monyea Pratt 6p și 10 recuperări, Dragoș Gheorghe 6p, Mirel Dragoste 5p.

 

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu face deplasarea la BCM U FC Argeș Pitești, unde va juca luni, 10 decembrie 2018, de la ora 19:45.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Muncipiului Sibiu prin Agenda Sport 2018 și Consiliul Județean Sibiu.

 


852 vizualizari

CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 SCMU Craiova 8/1 17
2 BC CSU Sibiu 7/2 16
3 U-Banca Transilvania Cluj 7/2 16
4 CSM CSU Oradea 6/3 15
5 BCMU FC Arges Pitesti 3/6 12
7 Steaua Bucuresti 3/6 12
7 BC SCM Timisoara 2/7 11
8 CS Stiinta Dinamo Bucuresti 0/9 9

PARTENERI