logo-csu
Urmatorul meci

CS Rapid Bucuresti

VS BC CSU SIBIU

Sala Rapid București - 2024-03-31 6:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu U18 joacă la Ploiești pentru medalie


Juniorii BC CSU Sibiu Under 18, antrenați de Goran Vrkic și Alexandru Rubint, luptă pentru o medalie, în cadrul Turneului Final care se desfășoară la Ploiești. Meciurile se vor disputa joi și vineri, iar galben-albaștrii speră la rezultate cât mai bune în cadrul turneului care pune punct sezonului competițional 2019/2020.

 

După o pauză de mai multe luni, juniorii sub 18 ani au reluat, în ultimele săptămâni, pregătirile, pentru turneul final al campionatului. Chiar dacă măsurile de distanțare și de protecție nu le-au putut conferi

un cadru tocmai potrivit pentru antrenamente, jucătorii pregătiți de Goran Vrkic și Alexandru Rubint au plecat spre Ploiești unde vor disputa meciurile pentru medalii.

 

”Mă bucur că au început competițiile și sperăm să facem o figură cât mai bună la turneul final. Ne-am antrenat, până în martie, cu gândul la calificarea în ultima fază a competiției și, chiar dacă acum două luni, probabil nu mai aveam mari speranțe legate de încheierea campionatului, sunt bucuros că reușim totuși să jucăm și meciurile cele mai importante pentru noi”, a spus Bogdan Bădițăscu, component al BC CSU Sibiu U18.

 

”Nu vor fi meciuri ușoare și sunt sigur că adversarii noștri vor face totul pentru victorie. La fel vom face și noi și, chiar dacă este o situație cu totul deosebită, credem în șansa noastră ca echipă, la fel cum am crezut la începutul sezonului. Sperăm să jucăm cât mai bine și la final să ne bucurăm cu toții de rezultate”, a declarat Victor Georgescu, component al BC CSU Sibiu U18.

 

Calificarea la turneul final al Campionatului Național Under 18 a fost obiectivul echipei pregătite de Goran Vrkic și Alexandru Rubint, în sezonul 2019/2020.

 

”Obiectivul pe care ni l-am setat la debutul sezonului acesta a fost, să ne calificăm la turneul final și să luptăm pentru o clasare cât mai bună. Așa că, încă de la începutul sezonului am făcut totul pentru a ne califica pentru că această generație chiar are potențial. Din păcate, chiar dacă ne-am pregătit cât de bine am putut, măsurile de prevenție nu ne-am dat șansa de a desfășura antrenamentle așa cum ne-am fi dorit, în condiții normale. Nu pot spune că sunt foarte mulțumit de nivelul la care suntem în acest moment, dar vom încerca să dăm maximum pe teren, cu siguranță, nu ne vom vinde pielea ieftin. Va fi, cu siguranță, o competiție atipică, pentru că, în mod normal ar fi trebuit să fim 8 echipe, acum două zile eram cinci, astăzi nici aceste cinci nu mai suntem. Sperăm să fim sănătoși, în primul rând, mi-aș fi dorit ca toată lumea să fie sănătoasă și să decidem astfel ierarhia”, a declarat Goran Vrkic, antrenorul principal al BC CSU Sibiu U18.

 

La Turneul Final Under 18 masculin, care se desfășoară în 17 și 18 septembrie la Ploiești, participă BC CSU Sibiu, LPS Focșani și CS Agronomia București. Echipa noastră joacă joi cu Agronomia, iar vineri cu echipa din  Focșani. Ambele meciuri sunt programate de la ora 11.00 și vor fi transmise LIVE pe FRB TV.

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2020.


582791 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 15/0 30
2 CSM CSU Oradea 12/3 27
3 BCMU FC Arges Pitesti 9/6 24
4 BC CSU SIBIU 7/8 22
5 CSO Voluntari 7/8 22
6 CSM ABC Athletic Constanta 6/9 21
7 CS Rapid Bucuresti 6/9 21
8 CSM Tg.Mureș 5/10 20
9 CS Dinamo Bucuresti 4/11 19
9 Corona Brașov 4/11 19

PARTENERI