logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu și Pall-Ex continuă împreună!


BC CSU Sibiu și Pall-Ex bifează un al doilea sezon împreună, sub culorile galben-albastre! Cele două branduri de succes au parafat o nouă înțelegere, având dorința comună ca echipa Sibiului să performeze la nivel înalt, pe terenul de baschet și în afara lui.

 

Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu, a evidențiat și latura emoțională a acestui parteneriat: “Ne bucură faptul că Pall-Ex a rămas în familia galben-albastră. Pentru această companie de succes lucrează foarte mulți oameni pe care îi vedem în sală la meciuri, fani dedicați ai BC CSU Sibiu! Cele două branduri împart multe valori comune și o dorință uriașă de a performa. Vom încerca și de acum încolo să livrăm cu seriozitate rezultate bune și programe dedicate comunității sibiene, la fel cum Pall-Ex livrează paleții către partenerii săi!”.

 

”Anul 2019 a fost unul de succes, atât pentru Pall-Ex România, cât și pentru BC CSU Sibiu, datorită realizărilor importante obținute de ambele echipe.  Decizia de a continua parteneriatul și de a ne ’’antrena’’ împreună pentru succes și în 2020 a venit firesc. Pall-Ex crede în performanță și rezultatele companiei demonstrează constant acest aspect, iar succesele cu adevărat importante se construiesc printr-o atitudine de fair-play față de parteneri și competitori. Tocmai de aceea, vom continua să sprijinim BC CSU Sibiu și suntem mândri să ne asociem cu o echipă de profesioniști în domeniul sportului! 
Chiar dacă începutul de sezon nu este exact așa cum si-ar fi dorit mulți dintre suporteri, prin decizia de a relua acest parteneriat vrem să demonstrăm și să arătăm că nu (doar) rezultatele ar trebui să coaguleze suporteri și parteneri în jurul acestei echipe, ci, în primul rând, spiritul ei și al celor care o compun - jucători, staff, conducere, suporteri! Îi felicităm pe toți cei care scriu povestea frumoasă a BC CSU Sibiu și le urăm succes mai departe!”, a declarat Claudiu Hila, General Manager Pall-Ex România.

 

Pall-Ex este liderul pieței de transport si distribuție expres de marfă paletizată din România. Compania originară din UK este prezentă și în alte țări din Europa: Italia, Franța, Spania și Bulgaria.

Prin modelul sau inovativ, Pall-Ex lucrează în cadrul unei rețele, împreună cu transportatori și distribuitori locali, pentru a oferi servicii de livrare în 24-48 de ore a mărfurilor paletizate, pe întreg teritoriul României. În același timp, deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone,având 39 de locații! Pall-Ex a înregistrat creșteri anuale intre 25 și 40%, inclusiv în 2019, când s-a depășit pragul de 2 milioane de paleti livrați pentru clienții companiei.

De-a lungul celor nouă ani de când s-a lansat în România, compania a crescut, s-a dezvoltat, intrând repede în liga marilor jucători din domeniul transporturilor. Și-a câștigat un renume în acest domeniu, atât la nivelul țării, cât și în afara granițelor sale datorită serviciilor de înaltă calitate.

Operațiunile Pall-Ex sunt coordonate de la Hub-ul central ce are sediul la Sibiu.

 Date de contact:

Sibiu, Strada Stefan cel Mare, Nr. 197A

www.pallex.ro

https://www.facebook.com/pallex.romania/


711040 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI