logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

BC CSU Sibiu și Naturo Juice lasează trei produse co-branded!


Știind responsabilitatea pe care o avem față de oamenii care iubesc BC CSU Sibiu, spre a le insufla un stil de viață sănătos și echilibrat, ne-am bucurat atunci când brandul local Naturo Juice ne-a invitat să desfășurăm împreună o campanie 100% naturală, exact precum dragostea sibienilor față de echipă! Astfel, sâmbătă, la meciul cu SCM U Craiova, lansăm sucul ”CSU Naturo Juice” și deserturile raw vegane Eagle Basket-Balls și Energized Eagle Bar. Ele vor fi disponibile atât la meciurile de acasă, cât și în magazinul Naturo Juice sau prin aplicația FoodPanda.

 

”Ne-am dorit încă de la început să oferim și altora sucurile, smoothieurile și micile deserturi raw vegane pe care noi le făceam acasă. Nu adăugăm nimic altceva în afară de fructe. Ideea este simplă: daca noi nu l-am bea, atunci nu vrem să-l vindem altora!”, cu asta ne-au cucerit Denis și Mariana Neagu, co-fondatorii brandului Naturo Juice.  Povestea lor începe undeva în 2015, iar din vara lui 2018 au devenit marca înregistrată și au deschis magazinul din Sibu, pe Nicolae Bălcescu 7, vis-à-vis de hotelul ”Împăratul Romanilor”.

După ce le-au gustat produsele, jucătorii noștri au decis că trebuie să fim și noi implicați în asemenea bunătăți! Așa că, după ce ne-am asigurat că totul se face fără arome, siropuri sau adaosuri de altceva, am bătut palma pentru trei produse co-branded. ”CSU Naturo Juice” este un suc delicios, presat la rece, făcut din portocală, măr, ananas și turmeric.  Prețul unei sticle de 350 ml este de 13 ron! Porția de ”Eagle Basket-Balls” (3 bucăți / 6 ron) este făcută dintr-un amestec de caju, nucă de cocos, turmeric și suc de lămâie, în timp ce Energized Eagle Bar (7 ron) conține un mix de semințe (dovleac, susan, floarea soarelui, chia) și merișoare, goji, curmale, fulgi de ovăz și unt de arahide.

De sâmbătă puteți gusta aceste produse la meciurile noastre de acasă, în magazinul Naturo Juice din Sibiu sau le puteți comanda fie muncă, fie acasă prin aplicația FoodPanda, regăsindu-le în meniul Naturo Juice. Mai mult, special pentru suporterii CSU, lansăm și o ofertă 5+1. La primul produs cumpărat veți primi un cartonaș de colecție cu jucătorul favorit și o primă ștampilă pe spatele acestuia. La cinci produse achiziționate, al șaselea este gratuit! Cine strânge 12 cartonașe – cu echipa completă BC CSU Sibiu - și cu promoția 5+1 finalizată primește un maiou de joc semnat de întreaga echipă.

Suporterii noștri se pot implica activ în dezvoltarea acestui parteneriat. Dincolo de faptul că vor mânca sănătos și 100% natural, un procent de 10% din încasările pe care Naturo Juice le va înregistra din vânzările produselor co-branded se va întoarce către club.

 

Motto-ul acestei campanii este: ”100% natural. Ca dragostea pentru CSU Sibiu!”

 


905875 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI