logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

BC CSU SIBIU și GLS România continuă parteneriatul început în urmă cu 3 ani


 

Compania GLS România este alături de BC CSU Sibiu și în sezonul 2023/2024. Cel mai important jucător pe piața de coletărie, a ales să continue parteneriatul cu echipa noastră.

 

 

Început în 2020, parteneriatul dintre BC CSU Sibiu și GLS România a continuat sezon de sezon, având la baza aceleași principii și dorința de a performa.

 

”Parteneriatul echipei noastre cu GLS România, a început într-un an extrem de dificil, marcat de pandemie și incertitudine. Din nefericire, incertitudinile sunt la tot pasul și ne bucurăm cu atât mai mult cu cât partenerii noștri continuă să ne fie aproape. Performanțele echipei noastre li se datorează și lor și vrem să le mulțumim și pe această cale pentru încredere și sprijin, dar și pentru suportul oferit de angajații GLS prezenți, meci de meci, în tribunele Sălii Transilvania”, a spus Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

 

”Cu mândrie continuăm și anul acesta să susținem echipa locală de baschet, BC CSU Sibiu. Suntem entuziasmați să avem o astfel de echipă dedicată în comunitatea noastră.  Le urăm mult succes și să livreze cât mai multe victorii!”, a declarat Miklos Szoboszlay, Director General - GLS România

 

GLS Group este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de coletărie de sine stătători din Europa, cu o prezență locală puternică în majoritatea țărilor de pe continent. GLS Group, este de asemenea, funcțional prin filiale deținute integral în Canda și pe Coasta de Vest a SUA, toate cuprinse într-o singură rețea GLS. Acest lucru facilitează conexiunea dintre comunitățile și clienții GLS cu milioane de colete și povești zi de zi. GLS este proactivă în administrarea rețelei sale, adaptându-se constant la nevoile în continuă schimbare ale pieței. În 40 de țări, compania se mândrește cu furnizarea unor servicii de înaltă calitate, care corespund cel mai bine cerințelor clienților săi.

 


81305 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI