logo-csu
Urmatorul meci
CSM Constanța VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Constanta - 2024-04-29 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu și FiFi World, un parteneriat din dragoste pentru copiii sibieni!


Interesul clubului nostru pentru educarea și dezvoltarea tinerilor s-a făcut remarcat în comunitatea sibiană și în rândul companiilor interesate de zona juvenilă. Copiii care vin la meciurile noastre cresc sub spiritul CSU, iar dorința noastră este să îi atragem către sport și spre un stil de viață sănătos prin diverse activări și acțiuni interesante, originale și interactive. Eforturile noastre au avut ecou și în zona de business, iar astfel cel mai nou concept în materie de entertainment pentru copii – FiFi World – a dorit să aibă în BC CSU Sibiu un ambasador de seamă la nivelul comunității, semnând un contract de parteneriat valabil din acest sezon.

 

FiFi World va deschide în luna septembrie porțile locului de joacă ”FiFi Land” , din Sibiu Shopping City. Abonații BC CSU Sibiu din acest sezon vor beneficia de un discount permanent de 20% în baza cardului de acces la meciurile echipei noastre, dar și de alte evenimente surpriză ce vor fi dezvăluite pe parcurs.

Conceptul ”FiFi World” va putea fi remarcat la fiecare partidă din Sala Transilvania, o insulă dedicată copiilor urmând a fi amenajată în Fan Zone-ul ”Sibiu – Casa Baschetului”, deschis cu o oră înaintea fiecărui joc.

Evenimentele ”La mulți ani cu CSU!” vor fi organizate împreună cu noul nostru partener, jucătorii lui Dan Fleșeriu și mascota Vulturul urmând a răspunde prezent la petrecerile aniversare dedicate micilor noștri suporteri.

 

Acesta este doar începutul unei colaborări frumoase de care sperăm să se bucure cât mai mulți copii din Sibiu! Surprizele se vor ține lanț așa că fiți cu ochii pe conturile noastre de Facebook și Instagram dar și pe www.facebook.com/fifiRomania/ . Împreună le vom dovedi micilor noștri suporteri de ce #SibiuleFANtastic . Pe teren și în afara lui!

 

Descriere FiFi World:

FiFi World este un concept nou în Sibiu. ce le va aduce multe zâmbete copiilor și părinților din acest oraș minunat. În luna septembrie, se va deschide în mall-ul din Șelimbăr un loc de joacă ce va fi un spațiu perfect pentru relaxare și educație, pentru orice familie. Echipat cu o zonă de VR și multe surprize, în FiFi Land copiii vor intra într-un spațiu de poveste, vor socializa și vor fi supravegheați de persoane cu experiență. Pentru a sărbători acest nou concept în Sibiu, deschiderea va fi acompaniata de un festival dedicat copiilor, în parcarea mallului, unde vor fi evenimente precum teatru de păpuși, spectacole ale unor artiști cunoscuți și FiFi Păpușa.

 

Despre parteneriatul cu BC CSU Sibiu:

”BC CSU Sibiu este mai mult decât o echipă de baschet, este o familie în care există un număr mare de suporteri mici care iubesc ceea ce văd pe teren. Suntem foarte încântați să ne alăturăm familiei CSU, deoarece ne dorim performanță atât pentru echipa mare cât și pentru echipele de juniori. Punctul comun al FiFi World și CSU este copilul și ne dorim împreună să oferim experiențe frumoase și educative pentru comunitatea din Sibiu”, ne-a declarat Dragoș Bicher, marketing managerul FiFi World.


773688 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI