logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM Constanța

Sala Transilvania - 2024-05-04 12:00 AM

FRB TV

BC CSU Sibiu și Dabo Doner, parteneri din dragoste pentru Sibiu!


Afacerea de succes Dabo Doner s-a născut la Sibiu iar acest lucru a fost comunicat în toate materialele de promovare al companiei. Mândria de a aparține orașului culturii ne-a adus împreună. Sibiul și dragostea pentru acest oraș au făcut posibil un parteneriat care bucură pe toată lumea. Dabo Doner își propune să hrăneasca foamea de victorii a lui BC CSU Sibiu și a minunaților săi fani, fiindcă atunci când performanța în business întâlnește performanța în sport așteptările sunt mari iar rezultatele pe măsura. Și Dabo și CSU fac sibienii mandri de orașul lor!

 

Deși ancorați într-un secol al vitezei, dorința de a avea parte de calitate și de a ne bucura de experiențe plăcute a căpătat importanță în viața noastră. Dabo Doner are ca motto ”Rapid. Gustos. Sănătos” în timp ce la BC CSU Sibiu strategia baschetbalistică ”rapid, frumos, spectaculos” a atras mereu aplauzele și admirația tribunelor. Astfel, cele două branduri sibiene și-au strâns mâna pentru un parteneriat dedicat performanței sportive și integrării Dabo Doner și BC CSU Sibiu în ceea ce numim ”un mod de viață” pentru oamenii din orașul nostru.

 

În 2013, omul de afaceri sibian Dan Paștiu deschidea în orașul său natal primul restaurant Dabo Doner, inspirat de o experiență culinară trăită în Germania, atunci când a cunoscut și a gustat doner-ul premiat de trei ori în Germania ca fiind cel mai bun. Și asta intr-o piață extrem de exigentă. Acum, rețeaua s-a extins în toată țară, trecând granițele până în Ungaria! Dezvoltarea businessurilor nu este o noutate pentru antreprenorul Paștiu, un om cu viziune pentru trenduri, branduri și un fin cunoscator al comportamentului consumatorilor. El l-a convins inclusiv pe chef Horia Vîrlan de calitatea produselor Dabo, iar acesta a acceptat sa devină imaginea lanțului sibian de restaurante. Asta este pe repede înainte povestea unei companii de succes, prezentă în peste 40 de locuri din țară.

 

Dan Paștiu nu a ezitat nicio secundă să aleagă echipa de baschet BC CSU Sibiu să devină partener al acestui nou concept de ,,fast-food sanatos’’, cum îl numește chiar el. Produse fără aditivi, carne 100%, fără amelioratori sau conservanți. Parteneriatul nu vine doar în beneficul financiar al echipei ci este focusat pe fanii BC CSU Sibiu. Abonații vor avea un discount permanent de 10% în baza cardului, după fiecare meci de acasă vor exista reduceri în seara respectivă pentru toți cei care au fost la sală și vin apoi la Dabo Doner cu biletul sau abonamentul (10% la victorie și 15% la înfrângere, ca să mai luăm din supărare!), vom organiza întâlniri în locații între echipă și fani, iar ”Chef” Randal Falker va fi protagonistul unui show culinar, pentru suporterii CSU dar și pentru un caz social. Clubul de baschet își va îndrepta atenția și către angajații Dabo Doner iar compania va lansa în curând un produs care va purta numele și însemnele BC CSU Sibiu! Că doar asta înseamnă să mănânci baschet pe...chiflă. Bineînțeles pe una caldă, proaspăt scoasă din cuptor!

Locații Dabo Doner Sibiu

  • MILEA - Bd. Vasile Milea, nr 35
  • CENTRU - Str. Samuel Von Brukenthal, nr.3
  • VICTORIEI - Bulevardul Victoriei, nr. 31

Mai multe detalii pe www.dabodoner.ro 


840818 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI