logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu și DAbo continuă împreună!


Cele două branduri sibiene au semnat anul trecut un parteneriat dinamic, lansând nenumărate provocări și concursuri pentru fanii CSU, dar și primul produs co-branded din baschetul românesc, ”DAbo-Dunk”.  Știm foarte bine că pofta vine mâncând, la fel cum dragostea pentru baschet și BC CSU Sibiu crește de la meci la meci și de la un sezon la altul! Astfel, DAbo a majorat contribuția prin care pune umărul la proiectul de performanță al clubului nostru, rămânând totodată un susținător fidel al campaniilor noastre din afara terenului de joc. De asemenea, DAbo devine promotorul echipei satelit BC CSU Sibiu 2, care va evolua în Liga I din acest sezon.

 

De la 1 august, deliciosul produs co-branded ”DAbo-Dunk” a revenit în restaurantele DAbo din Victoriei, Brukenthal, Milea, Terezian și Sibiu Shopping City. Și în acest sezon, abonații CSU vor beneficia de un discount permanent de 10%, la orice comandă, în limita a două meniuri, în timp ce suporterii care vor achiziționa bilete pentru meciurile din Sala Transilvania vor fi în continuare răsplătiți cu reduceri după ultimul fluier al partidelor. În zilele de meci, toată lumea va fi în galben! Atât în sală cât și în restaurantele DAbo, acolo unde angajații vor fi gata ”de joc”, pregătind deliciosul doner echipați cu maiourile galben-albastre.

 

Pentru a răsplăti loialitatea fanilor care vor alege produsul ”DAbo-Dunk”, vom continua extragerile lunare, având 6 premii pentru fiecare locație: DABO-DINNER (o cină cu jucătorul favorit), DABO-FOTO (o poză pe care o faci cu toată echipa și pe care ți-o oferim înrămată și semnată), DABO-FAN (două bilete la meci), DABO-MUG (o cană cu DABO și BC CSU Sibiu), DABO-FOODIE (un voucher de 50 ron) și DABO-EXPERIENCE (acces la un antrenament al lui CSU și o întâlnire cu echipa). Toate biletele completate rămân în concurs până pe 31 mai 2020!

 

Fanii trebuie să știe că din prețul fiecărui produs ”DAbo-Dunk” cumpărat (15 lei), echipa primește suma de 2 lei. Astfel, vă implicați activ în parteneriatul dintre vicecampioana României și liderul industriei de fast-food din Sibiu și nu numai!

 

DAbo a ajuns în doar 4 ani la peste 50 de locații în 27 de orașe. Sibianul Dan Paștiu, fondatorul DAbo și un suporter înfocat al lui CSU, și-a declarat bucuria sinceră pentru continuarea și dezvoltarea parteneriatului: ”Să vezi două branduri sibiene, DAbo și BC CSU Sibiu, luptând pentru supremație, fiecare în industria lui, noi pe zona de food iar CSU în baschet, este un mare motiv de mândrie! Am descoperit în acest club și în suporterii săi niște coechipieri adevărați, niște prieteni! Ne ajutăm reciproc să creștem, reprezentând Sibiul la nivel național și internațional. Copiii mei iubesc sportul și mergem împreună la meciuri, încărcându-ne de fiecare dată cu emoții și o energie pozitivă. Ne uităm în jurul nostru și vedem oameni care, vorba melodiei, simt la fel, gândesc la fel, iubesc la fel! În tribunele Sălii Transilvania ne regăsim angajații, colaboratorii și clienții!

DAbo și BC CSU Sibiu fac echipă bună și, mai mult decât business și sport, reprezintă proiecte active în comunitatea locală. Ne-am bucurat că am putut fi parte din familia galben-albastră care în sezonul trecut a reușit performanțe remarcabile pe terenul de baschet și în afara lui, cât și un Record Mondial cu ”Cea mai mare revistă din lume”, CSU Fans Magazin! Sunt sigur că din toamnă ne așteaptă alte momente frumoase și sunt mândru că DAbo va susține atât prezentul, prin echipa de seniori, cât și viitorul, prin formația din Liga I, căreia îi vom fi partener principal!”.

 

Rapid. Gustos. Sănăto. Mănânci bine, joci frumos!


767922 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI