logo-csu
Urmatorul meci

CSO Voluntari

VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor Gabriela Szabo - 2024-04-16 7:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu și COMPA îl susțin pe ”Costică” la First Tech Challenge România


 

 

BC CSU Sibiu și COMPA sprijină tinerii elevi ai Colegiului Național Octavian Goga din Sibiu, printre care și 5 voluntari ai echipei, calificați la faza națională a competiției de robotică First Tech Challenge România. BC CSU Sibiu licitează, pe pagina de Facebook a echipei, maioul de joc al lui Cornel Alecu, din anul în care CSU Sibiu a câștigat al doilea titlu de campioană. COMPA s-a alăturat și demersului și susține financiar participarea elevilor sibieni la concursul național.

 

 

Așa cum a demonstrat-o și cu alte ocazii, BC CSU Sibiu se implică în proiecte sociale, dar și de elită, ale comunității în care se dezvoltă. De data aceasta am decis să scoatem la licitație unul dintre tricourile de ”campion” ale BC CSU Sibiu, din dorința de a sprijinii financiar participarea elevilor din echipa de robotică ”Byites” a Colegiului Național ”Octavian Goga” din Sibiu la concursul First Tech Challenge România.

 

Pe pagina de Facebook a echipei, fanii sunt îndemnați să liciteze pentru tricoul de campion din 1999, al lui Cornel Alecu, prețul de pornire fiind de 500 de lei, iar pragul de 50 de lei.

 

 

De asemenea, partenerii noștri de la COMPA au decis să se implice financiar și în această acțiune de responsabilitate socială, confirmând încă o data valorile noastre - susținerea și creșterea performanțelor tinerilor sibieni.

  

”Îi apreciem extrem de mult pe acești tineri, pentru că, de două sezoane de când ne sunt aături, ca și voluntari, au dovedit multă seriozitate și responsabilitate. Ne sunt de un real ajutor și mă bucur că avem ocazia de a le răsplăti eforturile pe care le depun meci de meci. Vă asigur că nu fac o muncă deloc ușoară și tocmai pentru că implicarea lor este voluntară, trebuie să îi apreciem și să îi încurajăm și mai mult. De asemenea, le mulțumim partenerilor de la Compa pentru implicare și de această dată. Compa este una dintre companiile care a răspuns prompt, de fiecare dată, când Clubul nostru i-a solicitat și le suntem extrem de recunoscători”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

 

 

Echipa de robotică ”Byites” a Colegiului Național ”Octavian Goga” din Sibiu s-a format din dorința de a învăța mai multe, a ne dezvolta cunoștințele de robotică și mai ales din dorința de a participa la concursul First Tech Challenge România, ediția 2018/2019. La editia anterioară a concursului, aceeași echipă formată din 12 elevi, dintre care 5 sunt și voluntari de bază ai echipei de baschet din Liga Națională, și 3 profesori mentori a reușit să obțină locul 34 din 96 de echipe participante. Anul acesta țintesc și mai sus și, urmare a faptului că s-au calificat din nou în faza finală a concursului, îl vor duce pe robotul ”Costică”, weekendul viitor la București.  

 

La ultimul meci de pe teren propriu, pe parchetul Sălii Transilvania au intrat și voluntarii, împreună cu ”Costică”,  din dorința de a promova proiectul de robotică a acestor tineri dotați.  Suma necesară participării elevilor sibieni la această competiție se ridică la 2500 de euro.

 

 

Detalii referitoare la cum vă puteți alătura campaniei BC CSU Sibiu de susținere a elevilor sibieni vă pot fi oferite de Gabriela Vișan – PR&Marketing BC CSU Sibiu, tel: 0757045582 sau e-mail: pr@bc-csusibiu.ro

 

 


810202 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI