logo-csu
Urmatorul meci
CSM Tg.Mureș VS BC CSU SIBIU

Sala Sporturilor - 2024-09-27 7:00 PM

FRB TV, Digi Sport, Prima Sport.

BC CSU Sibiu își adjudecă o nouă victorie pe teren propriu


 

 

Penultima etapă din acest an calendaristic s-a încheiat cu o nouă victorie pentru baschetbaliștii sibieni. La finalul partidei tabela a indicat 87-66 (27-20, 19-22, 20-8, 21-16) iar următorul meci se joacă vineri, de la ora 19:00, tot pe teren propriu, cu Dinamo București.

 

 

Baschetbaliștii sibieni continuă șirul succeselor de pe teren propriu din acest sezon și reușesc să își adjudece victoria după partida din această seară cu nou-promovata CS Politehnica Iași. Deși startul partidei a fost unul mai puțin energic în rândul baschetbaliștilor sibieni, aceștia au reușit să se mobilizele în partea a doua meciului, reușind să se distanțeze considerabil pe tabelă. Oaspeții au dovedit că nu depun armele și, deși au jucat ultima etapă acum două zile, au luptat până în  ultimul minut. Cu toate acestea, BC CSU Sibiu și-a dovedit calitățile și a învins echipa CS Politehnica Iași la peste 20 de puncte diferență.

 

După partida din această seară, Dan Fleșeriu a declarat:

 

A fost un meci mult mai greu decât ar fi trebuit să fie.  Iașiul a jucat foarte bine în prima parte, au câștigat în mare majoritate relațiile de unu la unu, au pătruns ușor, au marcat de afară. Cu alte cuvinte, băieții noștri au fost surprinși de evoluția jocului și a scorului. Bine că am avut în sfertul al treilea apărarea așa cum ar fi trebui să o avem de la începutul jocului și  cu asta am reușit să facem diferența pe care m reușit să o menținem până la final. Un rezultat, să zicem, normal, împotriva unei echipe care, am spus și înaintea meciului, este mai bună decât o arată clasamentul. Să sperăm ca vineri, în meciul următor, să abordăm meciul de la început așa cum am făcut-o astăzi în sfertul al treilea. Sunt dezamăgit de jucătorii care au venit de pe bancă. Au fost total deconectați și fără energie. Sper să nu se mai întâmple acest lucru”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 18p, Bogdan Popescu 14p, Chris Cooper 12p, Mirel Dragoste 11p, Marcel Davis și Lawrence Kinnard câte 10p, Monyea Pratt 7p iar Radu Paliciuc 5p.

 

Următorul meci, ultimul din 2017, se va disputa vineri, 22 decembrie, în Sala Transilvania, de la ora 19:00. Acesta nu va fi televizat, iar biletele sunt puse în vânzare pe www.csusibiu.ro și www.kompostor,ro până joi seara. Cele care vor rămâne disponibile se vor putea achiziționa vineri, înainte cu o oră de startul partidei, direct de la Sala Transilvania.

 

Îi așteptăm pe toți cei care vor participa la meciul echipei noastre cu un ShoeBox pentru a sprijini campania derulată la Sibiu de Asociația WeHelp Sibiu. Voluntarii vor fi la intrarea principală în Sala Transilvania pentru a prelua cadourile din cutia de pantofi. Detalii legate de campanie regăsiți aici: https://csusibiu.ro/stiri/bc-csu-sibiu-se-alatura-campaniei-shoebox

 

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU SIBIU în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2017, dar și de Consiliul Județean Sibiu.

 


1087110 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 0/0 0
2 CSM CSU Oradea 0/0 0
3 CSO Voluntari 0/0 0
4 CSM Constanța 0/0 0
4 BCMU FC Arges Pitesti 0/0 0
6 CS Rapid Bucuresti 0/0 0
7 CS Dinamo Bucuresti 0/0 0
8 BC CSU SIBIU 0/0 0
9 CSM Tg.Mureș 0/0 0
10 Corona Brașov 0/0 0
11 SCMU Craiova 0/0 0
12 CS Municipal Galati 0/0 0
13 CS SCM Timisoara 0/0 0
14 CS Valcea 1924 0/0 0
15 CSA Steaua Bucuresti 0/0 0
16 CS Municipal Ploiesti 0/0 0

PARTENERI