logo-csu
Urmatorul meci
BC CSU SIBIU VS CSM ABC Athletic Constanta

Sala Transilvania - 2024-04-25 8:00 PM

FRB TV

BC CSU Sibiu se întoarce cu două înfrângeri de la turneul 10


BC CSU Sibiu pierde partida cu Timișoara, scor 76-80, și revine la Sibiu fără victorie după turneul 10 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, disputat la Pitești. Baschetbaliștii sibieni se pregătesc de următoarele meciuri care vor avea loc în weekend, la Sala Transilvania.

BC CSU Sibiu a început partida în forță, reușind să marcheze foarte bine cu un run de 0-11, în faviarea galben- albaștrilor. BC CSU Sibiu și-a adjudecat prima secvență a partidei, însă replica timișorenilor nu a întârziat. Au recuperat, rând pe rând, câștigând fiecare dintre urmăroarele 3 sferturi și învingând echipa noastră la diferență de două posesii. La finalul partidei, Christopher Cooper și Dan Fleșeriu au declarat:

 

”Am început bine, am jucat bine în atac la început, apoi am încetinit și e clar că mai avem mult de lucru. Sunt o echipă bună, au jucat cu multă energie până la final. Ambele echipe au luptat din greu pentru victorie și, din nefericire, noi nu am reulit să câștigăm”, a spus Christopher Cooper.

 

”Felicit echipa Timișoarei pentru determinarea cu care au jucat. A fost un meci strâns, și la noi acasă au fost prelungiri. Atunci am câștigat, oarecum norocos. De data aceasta soarta nu a mai ținut cu noi, deși am jucat un meci, cred eu, mai bun decât cel cu Oradea. Din ppcate nu am putut să și marcăm din situații corecte de aruncare de 3 puncte, aproape deloc și ne-au bătut la recuperare. Cred că e prima dată în  sezonul acesta când pierdem meciul recuperărilor. Au fost 11 recuperări diferență, multe ofensive pentru ei, și cred că acolo s-a fpcut diferența, în principal. Noi avem muly de lucru, știam că va fi foarte greu turneul acesta , va fi greu și turneul următor. Încă nu am trecut pentru dezamăgirea pierderii celor două meciuri-din Cupa României și FIBA Europe Cup, și trebuie să ne revenim, altfel riscăm să ieșțim și din primii patru. Cu siguranță putem face meciuri mai bune de atât și să le și câștigăm”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei. 

 

Pentru BC CSU Sibiu, cel mai bun jucător a fost Xavier Rathan care a încheiat duelul cu 16p, 6 rec., 6 assists, urmat de Christopher Cooper cu 14p, 5 rec., Blake Reynolds cu 14p, 3 rec., Marquis Addison cu 13p, 5 rec., Lucas Tohătan cu 7p, 6 assists, Kaelin Jackson 5p, Aurelian Gavriloaia 3p, Jayce Johnson 2p, 4 rec.Rolland Torok cu 2p, 2 rec., 


520210 vizualizari


CLASAMENT


Nr. Echipa W/L Puncte
1 ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca 18/0 36
2 CSM CSU Oradea 14/4 32
3 CSO Voluntari 10/8 28
4 CS Rapid Bucuresti 9/9 27
5 BCMU FC Arges Pitesti 9/9 27
6 BC CSU SIBIU 7/11 25
7 CSM ABC Athletic Constanta 7/11 25
8 CS Dinamo Bucuresti 6/12 24
9 Corona Brașov 5/13 23
10 CSM Tg.Mureș 5/13 23

PARTENERI